A téli szezon újdonságai a Furlától (x)

A téli szezon újdonságai a Furlától (x)

A 2022/23-as őszi/téli kollekció a FURLA mélyen gyökerező hagyományainak folytatása: a gondosan kiválasztott anyagok és fazonok a legmagasabb minőséget képviselik, ugyanakkor olyan – a mai generációk számára is fontos – értékeket közvetítenek, mint a szabadság, az önkifejezés és egy kis pimaszság.


Ezen célok mentén olyan kiegészítőket alkottunk, melyek több éven keresztül elkísérik a tulajdonosukat, megbízható darabok a hétköznapok, utazások során, élmények és kalandok fűződhetnek hozzájuk. A kollekció ereje a digitális világ által inspirált erős színek tökéletes harmóniát alkotó, váratlan és meglepő keveredésében rejlik, mely igazán különlegesen hat az ikonikus Opportunity család, illetve az 1927 extra light nylon darabjain: vidám és merész darabok, melyek egyúttal kényelmesek és praktikusak.

A táskák, amik feldobják a napodat - a FURLA újdonságai

A FW22/23 szezonban a Tote fazon áll a főszerepben: különböző anyagok izgalmas találkozása jellemzi a játékos, ugyanakkor egyedi táskák, melyek az ősz meleg árnyalataiban pompáznak.

A Net, az Opportunity és a MiaStella családok must-have FURLA darabok a szezonban: erős színek kontrasztos találkozása dominál a klasszikusabb árnyalatokkal, de az új jacquard minták is szemet kápráztatóak. A modern külső praktikus belsőt rejt: a belső zsebeknek és rekeszeknek köszönhetően funkcionálisak, így könnyű a rendszerezés és egy hosszú, sűrű napra is tökéletes kiegészítő.

A Furla My Joy különlegessége a csatmegoldásban rejlik: az ikonikus árkádos logóval itt egy új megközelítésben találkozhatunk: a szív alakot formáló, elfordítható logó egy modern csavarral bolondítja meg a klasszikus, letisztult formát. Tökéletes alkalmi kiegészítő: széles színpalettánkról kiválaszthatod a számodra legjobban kihasználható darabot, vagy ha valami igazán különlegesre vágysz, a színes, tweed anyagból készült modell is Rád vár.

Az új Furla táska kollekció minden egyes elemének megvan a maga célja és jelentősége, a különböző kis univerzumok tökéletes harmóniája jellemzi a 2022/23-as őszi/téli szezont. Az izgalmas mintákkal és anyagokkal kombinált különböző modelleket úgy terveztük, hogy mindenki bátran viselhesse a saját komfortzónáján belül és a kiegészítő kiszolgálja az életének különböző szakaszaiban: legyen szó akár iskolai, munkahelyi elfoglaltságról, vagy utazásról.

A figyelmetekbe ajánljuk