Óriási marhaságnak tűnik első látásra, de ha egymillió embert küldhetünk a Marsra, akkor miért ne mehetnénk az űrbe nyaralni?


Egészen merész terveket osztott meg a hotels.com: szállodát nyitnának a világűrben – derül ki a House Beautiful cikkéből.

Az oldal a félkomoly elképzelését részben a katasztrofális 2020-as évvel indokolta. Szeretné az embereket minél messzebbre küldeni, hogy kipihenjék a sok nehézséget, amit a Földön a nyakukba kaptak. Ugyan elsőre teljesen irracionális ötletnek hangzik, főleg egy szálláskereső oldaltól, de manapság már semmi sem elképzelhetetlen. Főleg, hogy külön erre a célra létrehoztak egy honlapot One Small Step for Hotels (utalva Neil Armstrong legendás mondatára a Holdon) névvel, ahol rengeteg képet találhatunk a jövő űrszállodájáról. Űrköntös, medencézés, hologramos recepciós, tehát van minden.

A hotels.com ráadásul annyira nagylelkű, hogy kisorsol húsz darab 250 dolláros kupont a jelentkezők közül, amit felhasználhatnak majd a jövőbeli űrutazásukra. Az átszámítva hetvenötezer forintos ajándékkal valószínűleg nem lesznek előrébb, akik befizetnének az űrkalandra.

Friss

Három táncos film, amit látni kell!

Ha minden jól alakul, nyáron akár már ismét bulizhatunk. Ehhez persze nem árt, ha időben elkezdjük újra begyakorolni egykor már jól bevált mozdulatainkat. Ha pedig megkopott emlékeinkből csak nehezen tudnánk visszaidézni, mikkel váltunk a táncparkett ördögeivé, nézzünk meg gyorsan pár táncos filmet, azok majd ellátnak minket elég ihlettel. Mutatunk is gyorsan hármat.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk