Egy cég űrszállodát nyitna, már osztogatják is az ajándékutalványokat

Egy cég űrszállodát nyitna, már osztogatják is az ajándékutalványokat

Óriási marhaságnak tűnik első látásra, de ha egymillió embert küldhetünk a Marsra, akkor miért ne mehetnénk az űrbe nyaralni?


Egészen merész terveket osztott meg a hotels.com: szállodát nyitnának a világűrben – derül ki a House Beautiful cikkéből.

Az oldal a félkomoly elképzelését részben a katasztrofális 2020-as évvel indokolta. Szeretné az embereket minél messzebbre küldeni, hogy kipihenjék a sok nehézséget, amit a Földön a nyakukba kaptak. Ugyan elsőre teljesen irracionális ötletnek hangzik, főleg egy szálláskereső oldaltól, de manapság már semmi sem elképzelhetetlen. Főleg, hogy külön erre a célra létrehoztak egy honlapot One Small Step for Hotels (utalva Neil Armstrong legendás mondatára a Holdon) névvel, ahol rengeteg képet találhatunk a jövő űrszállodájáról. Űrköntös, medencézés, hologramos recepciós, tehát van minden.

A hotels.com ráadásul annyira nagylelkű, hogy kisorsol húsz darab 250 dolláros kupont a jelentkezők közül, amit felhasználhatnak majd a jövőbeli űrutazásukra. Az átszámítva hetvenötezer forintos ajándékkal valószínűleg nem lesznek előrébb, akik befizetnének az űrkalandra.
A figyelmetekbe ajánljuk