A balatonfüredi Aura Hotel

Egy hétvége, amely száz százalékban a pihenésé? Sokan még mindig lelkiismeret-furdalást éreznek, ha gyerek nélkül indulnak el pihenni, pedig nem véletlenül nyílik világszerte egyre több felnőtthotel: igény van az efféle szállások nyújtotta feltöltő nyugalomra. (x)


A balatonfüredi Aura Hotel egy olyan luxusszálloda, amely csak 14 év feletti vendégeket fogad. Itt elsősorban azoknak az utazóknak kínálnak pihentető szolgáltatásokat, akik szeretik ha egy szálloda csendes, minőségi szobákkal és kiváló étteremmel várja a vendégeit. Talán ezért is nevezik a szakmabeliek „felnőttbarát" szállodának a füredi hotelt, amely május 28-án ismét kitárja kapuit.

Mi is az a felnőtthotel?

Szauna a balatonf\u00fcredi Aura Hotelben

A szálloda wellness-részlege biztosítja a tökéletes kikapcsolódást

Aura Hotel

Ahogy a családbarát hotelekre, úgy a gyerekmentes szállások iránt is egyre nagyobb igény merül fel a vendégek részéről. Van, aki kizárólag a családtagjai körében tud igazán kikapcsolódni, míg mások a csendet és nyugalmat kívánják maguk körül a wellness-hétvége alkalmával.

Itt egyébként valóban minden a felhőtlen kikapcsolódásról szól. A vendégek inspiráló környezetben vehetik igénybe a szálloda szolgáltatásait. Ha kedvünk van, akár az ágyban is reggelizhetünk. Evés-ivás után a szálloda wellness-részlege biztosítja a tökéletes kikapcsolódást – a szaunaszeánszok mellett –, a magasan képzett gyógymasszőrök egyedi, személyre szabott masszázsokat kínálnak. A szakemberek csak természetes alapanyagokat tartalmazó olajokat, krémeket használnak annak érdekében, hogy feltöltődve, élményekben gazdagon térjenek haza a szálloda vendégei.

Gasztronómia felsőfokon

F\u0151\u00e9tel az Aura Hotel L'aura Boutique \u00c9tteremb\u0151l

A L'aura Boutique Étterem exkluzív gasztronómia élményeket kínál

Aura Hotel

Érdemes kipróbálni a szálloda éttermét is: a L'aura Boutique Étterem exkluzív gasztronómia élményeket kínál. A Boutique büfé kínálatának alapelve a minőség és a frissesség. A hotel séfje minden héten készít valami különlegességet. Ha igazán szerencsések vagyunk, akkor érkezünk az Aura Hotelbe, amikor már üzemelnek a kültéri medence mellett található grillsütők, amelyeken olyan finomságok készülnek, amelyekről rendszerint beszámolnak az ország híradói is.

Ha megvacsoráztunk, érdemes betérni a szálloda bárjába is, ahol egyedi italkülönlegességek várják a vendégeket. A kínálatban többek között megtalálhatóak a limitált szériájú balatoni borok, az igazán finom koktélok, az egyedi ízvilágú rumok és divatos gin&tonic-kreációk.

További információ: aura-hotel.hu

A figyelmetekbe ajánljuk