ragasztószalag
Shutterstock

Egy profi utazó elárulta, miért visz magával minden úthoz ragasztószalagot

Maximális felkészültség.

A Places to Love című műsor házigazdája, Samantha Brown már több mint 20 évet töltött utazással. Az eltelt időben számtalan nehézséggel szembesült, ezért több utazási praktikát is kifejlesztett magának az évek során. Most bemutatott egy olyan tárgyat, ami ugyan nem old meg minden problémát egy utazás alatt, de sokkal többet tud, mint elsőre gondolnánk. Ez a ragasztószalag.

Ez is érdekelhet: Olcsón utazni? 6 tipp, hogy garantáltan a legjobb repülőjegyet vegyük meg!

Egy nemrég közzétett Instagram-videóban Brown bemutatta a valószínűtlen, de tényleg praktikus tárgyát, amelyet mindig magával csomagol, és a számtalan felhasználási módja létezik.

A ragasztószalag nem csak ideiglenesen javít meg mindent, ami elromolhat egy utazás közben, de Brown szerint bármilyen szállodai vagy bérelt szálláshelyet sérülésbiztossá tehetünk – akár gyerek, akár állat számára.

Brown a redőnyök és függönyök lógó zsinórjait említi, ahogy a konnektorokat is le lehet velük ragasztani. Ezenkívül az éles élek tompításához is ajánlja a ragasztószalagot, amibe a gyerekek esetleg beverhetik a fejüket.

A hozzászólásokban a követők is adtak pár tippet, és leírták, hogy használtak már ragasztószalagot törött bőröndök javítására, szállodai szobákban lévő lámpák leragasztására a kellemesebb alvás érdekében, vagy akár egy sérült jármű gyors javítására. Néhányan inkább festőszalaggal utaztak, hogy ne hagyjanak felesleges nyomokat a bérelt szobákban vagy házakban.

Bár vásárolhatunk kisebb tekercs utazó ragasztószalagot, amelyet a bőröndünkben vagy táskánkban tarthatunk, Brown azt ajánlja, hogy a teljes méretű tekercset válasszuk, hogy mindenre jó legyen, természetesen valamilyen vidám színnel.


A figyelmetekbe ajánljuk