Ritz-Carlton Evrima nevű hajója.

A Ritz-Carlton új szuperjachtjától biztosan eláll a lélegzeted

Ha valaha is szerettél volna egy szuperjachton utazni anélkül, hogy ki kellene bérelned egy hajót, akkor a Ritz-Carlton új megoldását neked találták ki.


A luxusmárka Evrima nevű jachtja lényegében egy 298 vendég és 235 fős személyzet számára kialakított flancos sétahajó. A Ritz-Carlton legújabb dobása október 15-én bont először vitorlát, amikor Spanyolországból Franciaországba hajózik.

A hajó 190 méter hosszú, és számos extravagáns funkcióval rendelkezik. Egy átlagos sétahajó körülbelül 300 méter hosszú, de az Evirmát úgy tervezték, hogy sokkal emberközelibb legyen.

A jachthoz tartozik továbbá egy Marina-terasz, amely egy privát strandhoz hasonlít, hiszen közel van a vízhez, és rengeteg játékkal van felszerelve az óceáni kikapcsolódás érdekében.

A hajón minden lakosztály saját privát terasszal rendelkezik. A szobákhoz egy személyes concierge is tartozik, aki segít a vendégeknek a speciális igényeik kielégítésében.

Van egy speciális lakosztály is, saját pezsgőfürdővel és egy kivételesen látványos étkezővel.

A lakosztályokon kívül megtalálható még a hajón egy jól felszerelt edzőterem, egy Ritz-Carlton spa, koktélszalon és egy speciális szivarozásra alkalmas helyiség is.


A figyelmetekbe ajánljuk