Hotel Clark Budapest
Hotel Clark Budapest

Egy újabb ötcsillagos szállodája van Budapestnek

Évek óta meghatározó, elegáns helyszíne Budapestnek – ahol az oroszlán nem csak a brand része, de a teljes szellemiségét is átjárja, egyszóval: fenséges – december elején azonban a Hotel Clark Budapest egy újabb fontos mérföldkőhöz érkezett el, belépett ugyanis az ötcsillagos luxusszállodák sorába.„Örömmel osztjuk meg a teljes Clark csapat nevében, hogy mérföldkőhöz érkeztünk! Büszkeséggel tölt el minket, hogy december elejétől a Hotel Clark Budapest is fővárosunk és Buda ötcsillagos szállodáinak ikonikus klubjába tartozik. Az ötcsillag minősítés szimbolizálja mindazt, amit a Hotel Clark Budapest és csapata a kezdetektől fogva képvisel. Mindenkori célunk, hogy a város meghatározó pontjává váljunk nem csak a nemzetközi, de a hazai vendégek számára is.

Szállodánk nem csak egy kivételes, pazar panorámájú helyszín a főváros szívében, hanem a kitartás szimbóluma, amelyet közösen, szakmai alázattal és elhivatottsággal építünk nap mint nap.” – mondta Lukács István, a Hotel Clark Budapest szállodaigazgatója.

Hotel Clark Budapest\u200b

Hotel Clark Budapest

Budapest szimbolikus epicentrumában, a 0. kilométerkőnél elhelyezkedő Hotel Clark Budapest mindig is egy kulturális töltettel rendelkező és trendi színfoltja volt a hazai turisztikai életnek. Buda egy szöglete, ahol vendégszeretet, dizájn és az élmények találkoznak. Gondoljunk akár csak a hetedik emeleti szobák privát teraszán elfogyasztott reggelikre, az új luxuslakosztályok nyújtotta tágas kényelemre, az érkező vendégeket fogadó welcome pezsgőre, a hófehér kádból elénk táruló páratlan kilátásra, vagy az ikonikus és erőt sugárzó oroszlános kapura.

A figyelmetekbe ajánljuk