Eb 2024: 6 helyszín Budapesten, ahol szurkolhatunk

Eb 2024: 6 helyszín Budapesten, ahol szurkolhatunk

Elstartolt a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság, így hatalmas fociláz tombol hetekig majd az országban is. Jó hír, hogy a Németországban rendezett tornát rengeteg szabadtéri helyszínen tudjuk követni Budapesten.Budapest Garden

A Margitszigettel szemben, a budai oldalon elhelyezkedő Budapest Gardenben a #GardenFest2024 esemény keretében készültek az Eb-re. A helyszínen szurkolói falu, óriáskivetítő és színes programok várják a szurkolókat – persze a food truckokkal és bárokkal egyetemben.

Ez is érdekelhet: Úgy tűnik, a német sör túl erős

Szabadság tér

A Szabadság-téren idén két óriási kivetítőről kísérhetjük végig az Eb-t a Tippmix Mol Belvárosi Foci Mozi szervezésével. A belvárosi helyszínen mindent kaphatunk, ami egy szurkolói estéhez kell: lesznek sörök, street food, VIP-szekció, élményjátékok és persze jó hangulat.

Városháza pop-up park

A nemrég megnyílt Városháza pop-up parkban egész nyáron lehetőségünk lesz szurkolni. A belvárosi helyszínen egy nagy kivetítő, minden jóval feltöltött bár, napernyők és kényelmes ülőhelyek várják a látogatókat.

Zsiráf

A Zsiráf mindkét helyszínén, Pesten és Budán is örömmel várja a focidrukkereket. A mérkőzések egy LED-falon fognak futni, melyeket jéghideg sörökkel és finom ételek kíséretében követhetünk.

Akvárium Klub

A Pest szívében található Akvárium Klub is szokásosan lehetőséget ad a focirajongók számára. A korábbi évekhez hasonlóan idén is kialakítottak egy szurkolói teraszt, ahonnan mindenki láthatja a mérkőzéseket. Asztalt foglalni ajánlott.

A figyelmetekbe ajánljuk