Legyél te is fociguru! – Indítsd a foci EB-t a Zazie-ban
Zazie Bistro & Bar

Legyél te is fociguru! – Indítsd a foci EB-t a Zazie-ban

Június 14-én indul a németországi labdarúgó-Európa-bajnokság. A Kopaszi-öböl festői partján, a MOL Campus földszintjén található Zazie Bistro & Bar teraszán különleges eseménnyel kedveskednek a foci szerelmeseinek.A Németország-Skócia nyitómeccs előtt 19:30-tól az XFB Analytics szakértője, Borbély Imre segít elmerülni focistratégiák és valószínűségek világában. Ebben a szakértő partnere Szedmák Zita, a Spiler TV műsorvezetője.

Zazie Bistro & Bar

A beszélgetés során azt is kiderül, hogy hogyan lehet előre jelezni a mérkőzések kimenetelét és milyen statisztikák rejlenek a győztes taktikák mögött.

Természtesen a német-skót meccs is terítékre kerül: a szakértők a játék fázisaira – védekezés, támadás, átmenetek és pontrúgások – vonatkozó információkat adatvizualizációkon keresztül mutatják be, összefoglalva, hogy mi várható a két csapat mérkőzésén. A bemutató során interaktív kvíz is vár az a vendégekre. Az estét a közös meccsnézés, majd a mérkőzés rövid kiértékelése zárja.

A különleges fociestre a jegy ára 6900 forint. A jegy magában foglalja a Zazie foci menüjét, amely egyrészt ízletes snackekből (nachos mártogatós, hurkagolyók mustárral, popcorn) másrészt pedig egy finom főételből áll (BBQ csirkeszárnyak lime-os majonézzel és hasábburgonyával).

Ráadásul minden jegyet váltó szurkoló az étterem vendége két pohárra sörre.

A jegyek erre a linkre kattintva vásárolhatók meg.

A figyelmetekbe ajánljuk