a luxemburgi nagyhercegi család
Fotó: Getty Images/Sylvain Lefevre

Jövő tavasszal újabb királyi esküvőre készülhetünk

Zengjenek a harangok és dőljön a pezsgő, jövőre újabb királyi esküvő van kilátásban.Alexandra luxemburgi hercegnő, Henri nagyherceg és Mária Terézia nagyhercegné lánya nemrég jelentette be eljegyzését a luxemburgi királyi család hivatalos honlapján − és ezzel a jövő tavaszi esküvőt sejteti.

Ez is érdekelhet: Kiállítják Diána hercegné esküvői tiaraját, amit közel 40 éve nem láthatott a közönség

A francia bejelentésből kiderült, hogy eljegyezte magát egy 33 éves férfival, Nicolas Bagoryval, aki Bretagne-ban született, és különböző szociális és kulturális projektekben dolgozik. A munkáján túl a luxemburgi királyi családtagok azt is elárulták, hogy klasszika-filológia és politológia szakon tanult: ez jól jöhet, mivel a királyi családba készül.

A bejelentés mellé egy képet is megosztottak a párról, amelyen nagyon boldognak tűnnek együtt. Alexandra hercegnő egy levendulaszínű blézert és felsőt viselt, bal kezén pedig egy gigantikus eljegyzési gyűrű villant meg. Mellette Bagory egy elegáns, finom kockás tengerészkék öltönyben, mélyzöld nyakkendővel.

További olvasnivaló: Vilmos ezen veszett össze Erzsébet királynővel az esküvője előtt

Alexandra hercegn\u0151 2019-ben

Fotó: Getty Images/Sylvain Lefevre

Az is kiderült, hogy szülei, Henri nagyherceg és Mária Terézia nagyhercegné „el vannak ragadtatva" az eljegyzés miatt, és mindkét család szeretettel árasztotta el a párt.

Alexandra hercegnő a luxemburgi trón hatodik várományosa, és a trónörökös pár egyetlen lánya, négy testvére mellett.

Idősebb bátyja, Lajos herceg tavaly jelentette be saját eljegyzését Scarlett-Lauren Sirgue-vel, de pár hónappal később bejelentették, hogy fel is bontották.

A pár akkor közös nyilatkozatban közölte:

Úgy döntöttünk, hogy nem folytatjuk a romantikus kapcsolatunkat, miközben a barátság és a gyengédség továbbra is mélyen összeköt bennünket. Amikor együtt gondolkodtunk azon, hogy milyen elkötelezettséget szeretnénk vállalni, végül be kellett látnunk, hogy az elképzeléseink túlságosan különböznek egymástól.

Alexandra hercegnő és Nicolas Bagory esküvőjéről további részleteket nem árultak el, de el tudjuk képzelni, milyen pazar lesz.

Forrás: Marie Claire


A figyelmetekbe ajánljuk