trónok harca

Trónok harca

Az HBO alaposan megünnepli a Trónok harca 10. évfordulóját

10 évvel ezelőtt debütált a sorozat, ami aztán meghódította az egész világot, mielőtt csalódást okozott volna neki.


10 évvel ezelőtt április 17-én debütált a Trónok harca az HBO-n, a többi meg ugye már ugye történelem. A csatorna számára mindenképpen, hiszen a sárkányos sorozat volt az egyik húzóneve a Warner streamingszolgáltatásának, az HBO Maxnak. A kerek évfordulót pedig meg is ünneplik a rajongókkal.

Az HBO Maxra felkerül majd egy új fül, amin keresztül a rajongók számtalan érdekességet kapnak 150 extra videó formájában a forgatásról, meg interjúkat a szereplőkkel és az alkotókkal többek között. Emellett epizódválogatások is lesznek, például ha csak Daenerys sztoriját szeretné valaki újranézni, akkor sorrendbe lesznek rakva csak azok az epizódok, amik az ő szálát viszik tovább. Vagy ha csak a nagy csaták érdeklik, azokat is újranézheti egy válogatásban.

Emellett egy maraton is lesz, amin a széria sztárjai fogják bátorítani a vállalkozókat, az egésznek pedig lesz egy jótékonysági keretezése is, az újranézéssel pénzt gyűjtenek jótékony célokra. Emellett április 10-től az HBO2 elkezdi adni a teljes sorozatot elölről. Az HBO Max továbbra sem elérhető nálunk, egyelőre az HBO Go van helyette, nem tudni, hogy ebből mennyi jut el majd hozzánk. A tervek szerint idén nálunk is lecseréli majd valamikor a Got a Max.

(Forrás: A.V. Club)


A figyelmetekbe ajánljuk