Utah manapság tele van különös eseményekkel, nemrég ugyanis egy titokzatos monolit bukkant fel a délnyugati állam egyik távoli régiójában, melyet megannyi fémoszlop felbukkanása követett. Most pedig a Hold kukucskált be egy utahi homokköves boltíven, egy főnixi fotográfus pedig fantasztikus fotót készített róla.Halloween hétvégéjén, a Phoenix-i fotográfus, Zach Cooley a utahi Moab Arches Nemzeti Parkba utazott. Cooley három okostelefonos alkalmazásra támaszkodva egy olyan homokköves boltív közelében, amely több millió éves múltra tekint vissza választott ki megfigyelő pontjot.

Amikor a Hold elhaladt a nyílás mellett, Cooley elkapta a pillanatot, amely úgy néz ki, mint egy hatalmas szem a sziklás tájban:

A képet később a NASA a Nap Fotójának nevezte, mondván: "Ki néz kit?". Cooley további képeiért megtekinthetjük Instagram-fiókját.

Forrás: This is Colossal

Friss

A festék, amely segít az épületek hűtésében és a klímaváltozásban

A világ legfehérebb festékét állítottak elő amerikai kutatók azzal a céllal, hogy javítsák az épületek hűtését és hozzájáruljanak az éghajlatváltozás problémájának kezeléséhez.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk