Vigyázz, kész, rajt! – 5 tárgy sportrajongóknak

Vigyázz, kész, rajt! – 5 tárgy sportrajongóknak

Kétféle ember létezik: aki a mozgás szerelmese, és aki szeretne az lenni. A sportolás az egészséges életmód alappillére, ezért mindannyiunk életében helye van! Válogatásunkkal ezúttal mindkét csoportnak gyűjtöttünk tippeket: legyen szó profikról, akik csak frissíteni szeretnének a felszerelésükön, vagy lelkes kezdőkről, akiknek kezdőlöketre van szükségük, tippjeink segítségével mindenki lelkesebben indulhat el az egészségesebb életmód felé.


A sportcipő

Adidas

Minden a sportcipőn áll vagy bukik: a megfelelő cipő könnyebbé, élvezetesebbé teszi az edzést, míg egy rosszul megválasztott pár kényelmetlenséget okoz és akár a teljesítményünkön is ronthat. Tekintsünk a lábbelire befektetésként: ahhoz, hogy a lehető legtöbbet profitálhassuk a sportolással töltött időből, először a megfelelő sportcipőbe kell tudatosan invesztálunk. Az Adidas futócipőjével magabiztosan állhatunk a rajtvonalhoz, legyen szó életünk első vagy akár ezredik futással megtett kilométeréről.

A jógamatrac

Louis Vuitton

Az aerob mozgásformák mellett ne felejtkezzünk el a nyújtó mozdulatokra épülő sportokról sem. A jóga sokak kedvence, hiszen akár otthon is végezhető és lelassulást jelent a rohanó világunkban. A Louis Vuittonmatracát elsősorban azoknak a jógarajongóknak tervezték, akik szeretnének edzés közben is stílusosak maradni, de természetesen más mozgásformák utáni levezető nyújtáshoz is ajánlják.

A kulacs

W&P Terrazzo

A W&P Terrazzo kulacsára jó érzés ránézni, jól esik kézbevenni, és még jobb érzés használni, hiszen egy fizikailag kimerítő szigetkör vagy pilates óra után frissítően hat pár korty víz. Ahogy a nyújtás, úgy a mozgás utáni hidratálás is elengedhetetlen. Egy ennyire mutatós palackot pedig garantáltan nem fogunk soha otthon felejteni, így mindig kéznél lesz!

A lejátszó

A zene az egyik legjobb legális tudatmódosítószer! Ha szükségünk van egy kis energiatuningra, vigyük magunkkal a Bang&Olufsen hordozható bluetooth lejátszóját, így akár a szabadtéri edzéseink alkamával is lelkesíthetjük magunkat a kedvenc számainkkal. Az eszköz pillanatok alatt csatlakozik az okostelefonunkhoz, kis helyen is elfér, és mérete ellenére kifogástalan hangzással ajándékoz meg minket.

A gumipánt

Oliver Bonas

Kicsi, de erős – ez nem csak a borsra igaz, hanem az Oliver Bonas gumipántjára is, ami nem foglal nagy helyet, alig pár gramm a súlya, mégis csodákra képes. Edzhetjük vele a karunkat és a lábunkat is: mindkét esetre találunk ajánlott gyakorlatot magára a pántra nyomtatva. A használata egyszerű, mégis eredményes: ha kitartóak vagyunk, hosszútávon garantáltan fejlődni fogunk.

A figyelmetekbe ajánljuk