sergio ramos

Sergio Ramos és Kepa is kihagyja a tornát, németeknél pedig Ter Stegen és Draxler meglepő kimaradó.


Szép sorban érkeznek a hivatalos EB keretek, az EB-t kihagyó sztárok sora pedig már most olyan neveket tartalmaz, mint Sergio Ramos, Kepa, Bergwijn, Ter Stegen, vagy Draxler. A spanyolok egyébként nem is éltek a 26 fős keret lehetőségével, 24 játékost visznek a tornára. Szóval még csak nem is arról van szó, hogy muszájból maradtak volna ki az említett nevek. Ramos kimaradásával pedig nem lesz az EB-n spanyol Real Madrid-játékos.

Ami a német keretet illeti, Leno és Trapp kiszorította az utazó keretből a Barcelona kapusát, Ter Stegent, emellett a PSG-ben nemrég hosszabbító Draxler is kimarad.

A hollandoknál kényszerű kimaradó a Liverpool világklasszisa, Van Dijk, aki sérült. Őt majd az Interrel frissen bajnokságot nyerő De Vrij fogja helyettesíteni. Emellett a Tottenhamben játszó Bergwijn is kimaradt a keretből. Akárcsak az Aston Villában kiváló szezont futó El Ghazi.

A portugálok viszont valóságos világverő csapattal mennek majd neki a tornának. Csak el ne fogyjanak a középhátvédkeik, amiből csak hármat neveztek.


A figyelmetekbe ajánljuk