Meghozta a döntését, dolgoznak már az utódján.


A fél futballvilág Zinedine Zidane válaszára várt, aki megígérte, hogy a szezon végén elárulja, hogy marad-e a Real Madrid élén vezetőedzőként. A Real felkészült a lehetőségre, hogy pótolnia kell a francia szakembert, eközben pedig a lehetséges jelöltek és az edzőre ácsingózó csapatok lélegzetvisszafolytva várták, hogy elárulja döntését. Végül Zidane újra a távozás mellett döntött.

Innen indul az izgalmas része. A Juventus nagy álma az egykori klublegendája, Pirlo jövője pedig finoman szólva is kétséges. Ugyanakkor elkezdtek tárgyalni korábbi sikeredzőjükkel, Allegrivel, akivel a Real is tárgyalt és várt Zidane döntésére. Közben felszabadult Conte, akivel jelenleg tárgyal is a spanyol csapat. Pirlo jövője pedig megpecsételődni látszik, a legújabb hírek szerint ugyanis megszületett a megállapodás Allegrivel, akit hamarosan bejelentenek hivatalosan is. Addig meg lehet tippelni a Real-edzőre, Raul is a kalapban van a lehetséges nevek között.

Mindezekből ítélve ha tippelnünk kéne Zidane következő csapatáról, akkor a francia válogatottra tippelnénk. Úgy tűnik, kikosarazta a Juventust, ha az olasz bajnok Allegri mellett döntött végül.


Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk