Lamborghini
Shutterstock

Lamborghini Aventador

14 évesen már van egy 450 ezer dolláros Lamborghinije – elvileg így csinálta

Bár sokak szerint az egész egy nagy kamu.

A dollármilliárdos kriptopiac idén példátlanul nagy esést mutatott be, ami a napokban csak súlyosbodott a világ egyik legnagyobb kriptotőzsdéjének, az FTX-nek az összeomlásával. Miközben a legtöbb befektető a kriptokrach okozta hatalmas veszteségeket nyögi, egy 14 éves Bitcoin-milliomos hatalmas követőkre tett szert a különböző közösségi médiaplatformokon azzal, hogy őrült autógyűjteményével henceg.

A malajziai Haziq Nasri több mint 40 ezer követővel rendelkezik a TikTokon, ahol egy olyan videót posztolt, amelyben bemutatja szuperautókból álló gyűjteményét. A tinédzser azt állítja, hogy néhány évvel ezelőtt szállt be a kriptopiacba, azóta pedig egy dollármilliókat érő üzleti birodalmat épített ki a Bitcoin-kereskedelemből.

Itt van a teljes autógyűjteményem 14 éves Bitcoin-milliomosként 2022-ben,

mondta Nasri az év elején közzétett videóban.

A gyűjteményében egy apró Toyota IQ is szerepel, amely Nasri elmondása szerint az első autó, amelyet 2018-ban, 10 évesen vásárolt. A gyűjteményének legszerényebb autója négy évvel ezelőtt állítólag „fél Bitcoinba" került neki.

@haziqnasreey My full car collection as a 14 year old bitcoin millionaire! bütün dediyim papaq idi! #fypシ #fypmalaysia #antworten ♬ Chill Day - LAKEY INSPIRED

A kollekciójában szerepel még egy fekete színű Range Rover Sport Autobiography is, amelyet állítása szerint 2020-ban, 12 éves korában vásárolt. Ugyanebben az évben Nasri vett magának egy kék Ferrari FF-et, amely egy V12-es motort rejt a motorháztető alatt.

Ha ez nem lenne elég elég, Nasri állítólag egy 450 ezer dolláros, nagyjából 180 millió forintos Lamborghini Aventador tulajdonosa is.

Az autókat négy év alatt gyűjtötte össze, és egyik videója szerint még egy vettem, és egy Chevrolet Camaro is érkezik a gyűjteményébe.

Ettől függetlenül nem mindenkit győzött meg a fiú, és sok követője szerint Nasri lényegében hazudozik.

Milliomos, aki sorházi lakótelepen él? Érdekes

– kommentálta valaki a videója alá. Mások nem értik, minek vesz autókat, ha nem is tudja őket vezetni. Sokak szerint az egész kamu, és csak egy amúgy gazdag gyerek veri át a követőit a videóiban.

(Luxurylaunches)


A figyelmetekbe ajánljuk