Tavaly szeptemberben mutatták be a Frankfurti Autószalonon a Lamborghini legújabb szuperautóját, a Sián FKP 37-et, amiből mindössze 63 példányt gyártanak. Akkor se csüggedjünk azonban, ha nem tartozunk a 63 szerencsés tulaj közé, ugyanis LEGO verzióban még mindig a miénk lehetGyőjtői példány

LEGO Technic Lamborghini Si\u00e1n FKP 37

LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37

LEGO

Az 1:8-as méretarányú LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37 hűen visszaadja a limitált kiadású olasz szupersportautó futurisztikus dizájnját, figyelemfelkeltő vagányságát. A replikából 3696 darab készül, így jut belőle az eredeti autó csodálóinak, és a különleges LEGO-k gyűjtőinek is.

A mestermű kicsiben

LEGO Technic Lamborghini Si\u00e1n FKP 37

LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37

www.carscoops.com

Az élénk lime-zöld színű, elegáns aranyfelnikkel felszerelt modell 13 cm magas, 60 cm hosszú és 25 cm mély – azaz éppen 1/8-ad akkora, mint az életnagyságú négykerekű.

Vigyázz, kész,...

A LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37 2020. június 1-től elérhető a LEGO üzletekben, illetve online, augusztus 1-től pedig további üzletekben is kapható lesz.

Friss

A Microsoft Xbox minihűtőt ad ki

Az egész viccként indult, de végül valódi termék lett belőle.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

3+1 esemény, amik az elmúlt hetekben történtek a Marson

Újabb hónap telt, a Marson pedig folyamatosan történelmi jelentőségű események történnek. Cikksorozatunk harmadik része következik!
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Kijön a Spice Girls-dal, amit anno túl fülledtnek tartottak

A Spice albumon lett volna rajta, de a kiadó szerint túlságosan szexuális volt az együttes fiatal közönségének.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk