Az a cél, hogy több résztvevős beszélgetős és zenés streamek jöjjenek létre.


Instagramon eddig is tudott egynél több ember közös élő streamet indítani, ugyanakkor kettő a limit egyelőre. Ez viszont változik most. A platform bejelentette a Live Rooms, magyarul kb. élő szobák nevű új funkciót, aminek segítségével akár négyen is közösen streamelhetnek a saját felhasználói fiókjukon keresztül.

Hasonlóan működik, mint a Twitch Squad Stream funkciója. Ráadásul már el is indult, bár az Engadget cikke nem egyértelmüsíti, hogy csak az Egyesült Államokra vonatkozik-e ez, vagy már Európában is elérhető.

Az Instagram azt szeretné elérni ezzel egyébként, hogy több ember használja a stream szolgáltatásukat talk show-khoz, közös zenélésekhez, vagy bármilyen egyéb közös, mások számára is szórakoztató tevékenységre. A járvány alatt ugyanis igen sokan döntöttek úgy, hogy Instagramon keresztül szórakoztatják követőiket, egész műsorokat összerakva.


Friss

Három megszólaló, három történet – ezért szeretjük a Rosaliát (x)

Idén ünnepli 10. születésnapját Budapest kedvenc nyárköszöntő fesztiválja, a Rosalia. Ebből az alkalomból kérdeztünk meg három, a fesztivál életében fontos szereplőt. De vajon, mi a közös a SPAR Magyarország, a Gál Szőlőbirtok és a Varsányi Pincészet Rosaliához fűződő kapcsolatában? A beszélgetésekből kiderül.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 fűszer, amik rendkívül egészségek

Rengeteg fűszert gyógyászati tulajdonságaik miatt használtak, mielőtt a gasztronómia meghatározó alappilléreivé váltak volna. A modern tudomány pedig bebizonyította, hogy közülük jó néhány valóban figyelemre méltó egészségügyi előnyökkel jár.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ők voltak a legelsők – 5 nő, aki megváltoztatta társadalmunkat

Napestig lehetne sorolni azokat a női alakokat, akik rendkívüli hatással voltak történelmünkre, társadalmunkra és gazdaságunkra. Alappillérei a feminizmusnak, s példaértékű hősei nők millióinak.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk