Az egyik epizódban látott The Vindicators nevű szuperhőscsapatról fog szólni.


Az Adult Swim bejelentette, hogy 4 sorozata spinoff szériát kap, amik a netre érkeznek majd egyenesen. A Robot Chicken, az Aqua Teen Hunger Force mellett animációs sorozatként is folytatódik majd tovább a Your Pretty Face Is Going To Hell.

A negyedik széria pedig a Rick és Morty, ami egészen fura testvérsorozatot kap. A The Vindicators arról a The Vindicators nevű csapatról szól majd, akikről Rick bebizonyítja egy Fűrész-paródiaként szolgáló epizódban, hogy valójában nem is annyira hősiesek, mint Morty gondolja róluk.

Itt jön a csavar. A sorozat nézőinek valószínűleg nem árulunk el nagy titkot, hogy a csapat többsége meghal az epizód végén. Szóval vagy előzmény lesz és visszatér többek között Christian Slater is az epizódban látott egyik hős hangjaként, vagy új tagokat toboroznak.

(Forrás: A.V. Club)


Friss

Egy kutatás szerint ma már leginkább a kultúra befolyásolja az evolúciót

Egy friss tanulmány megállapítja, hogy az emberi fejlődésben gyorsabbak a kultúra okozta változások a genetikai változásoknál.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Renson

A tökéletes nyári pillanatok elengedhetetlen kellékei (x)

Végre megérkezett a nyár, gondtalanul sütkérezhetünk a napon, grillezhetünk a családdal, olvashatunk a szabadban jéghideg limonádét kortyolgatva. A minőségi időtöltéshez pedig elengedhetetlenek a tökéletes szabadtéri felszerelések, amelyek nem csupán funkcionálisak, de szépek is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A halász, akit lenyelt egy bálna, majd kiköpte

A halász, Michael Packard éppen búvárkodott, amikor a massachusettsi Provincetownnál 30-40 másodpercre a tengeri óriás szájába került.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk