Megérkezett a szamurájokról szóló történelmi dokuszériájuk első előzetese, ami látványos és véres akciókat ígér.


Az Age Of Samurai a Netflix új, hat epizódos miniszériája, ami a XVI. századi Japánba vezet bennünket, elmesélve a legendás szamuráj, az Egyszemű Sárkánynak becézett Date Masamune történetét és azon keresztül a kor történelmét.

Na de hogyan lehet vizuálisan izgalmassá tenni a XVI. századot úgy, hogy nyilván nincsenek videófelvételeink a korszakról? Nos a széria ezt színészekkel eljátszott jelenetekkel pótolta, szóval miközben narrációban megkapjuk a szükséges információt, közben látványos csatákat is nézhetünk.

Az első előzetes alapján pedig igencsak véresek és látványosak az akciójelenetek, gyakorlatilag egy akciófilmet kapunk hasznos információval Japán történelméről. A jó hír pedig, hogy nézhetjük is már Netflixen!

(Forrás: Deadline)


Friss

Ezért lehet fontos a hazai áru fogyasztása

A szezonális áru vásárlása jót tesz a környezetnek, a termelőknek és a pénztárcánknak is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Egy kutatás szerint ma már leginkább a kultúra befolyásolja az evolúciót

Egy friss tanulmány megállapítja, hogy az emberi fejlődésben gyorsabbak a kultúra okozta változások a genetikai változásoknál.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Renson

A tökéletes nyári pillanatok elengedhetetlen kellékei (x)

Végre megérkezett a nyár, gondtalanul sütkérezhetünk a napon, grillezhetünk a családdal, olvashatunk a szabadban jéghideg limonádét kortyolgatva. A minőségi időtöltéshez pedig elengedhetetlenek a tökéletes szabadtéri felszerelések, amelyek nem csupán funkcionálisak, de szépek is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk