Az énekesnő Hannah Montanával kezdődő karrierje újabb fura irányt vesz.


A Hannah Montanával híressé vált Miley Cyrus karrierje tele van fura kanyarokkal. Szerepelt már Black Mirror epizódban, közös lemezt csinált a The Flaming Lips pszichedelikus rockbandával, volt visszafogott country lány, botrányos partyállat, most éppen diszkódíva, karrierjének következő állomása pedig egy Metallica feldolgozásokból álló lemez lesz, árulta el az Interview magazinnak az énekesnő, aki jelenleg is ezen dolgozik.

Mostanában bele lehetett futni Cyrus több feldolgozásába is a közösségi médiában. Az emberek nagyon pozitívan reagáltak arra, amikor Blondie-t, Pearl Jamet, vagy éppen The Cranberries-t énekelt, várható volt, hogy mikor áll elő valamilyen mások dalát éneklős projekttel. Metallicát egyébként adott már elő korábban. Tavaly fellépett a világ egyik legnagyobb fesztiválján, a Glastonbury-n, a koncertje során pedig előadta a Nothing Else Matters-t is, szóval amolyan ízelítőnk is van már.

Friss

A fűszerek rengeteg egészségügyi hatással bírnak

A gyömbér, kurkuma és fahéj csak néhány azon fűszerek közül, melyek jelentősen javíthatják egészségünket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 dolog, amit soha nem szabad elfelejtened, ha depresszióval küzdesz

A depresszió elszívhatja az energiánkat, üresnek és fáradtnak érezhetjük magunkat. Ez pedig az élet minden területén megnehezít a mindennapjainkat. Vannak azonban apró lépések, amelyekkel jobban kontrollálhatjuk érzéseinket, ezzel javítva az általános közérzetünket. Ebből gyűjtöttünk össze négyet!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Íme, 3+1 ötlet a fokhagyma felhasználására

A fokhagyma antioxidánsokban és természetes antibiotikumokban gazdag egészséges zöldség. Hogyan használhatnánk fel minél sokrétűbben a hétköznapokban?

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk