A YouTuber megelégelte a maszk nélkül sétálgató emberek látványát.Allen Pan egy YouTube-videós, aki a csatornáján olyan viccesen eszement dolgokat kreál, mint a Hulk-kezek, amik valójában zúznak, ordítással aktiválható lángszórót, sőt egyszer átalakított egy futópadot is Play Station 4 kontrollerré.

Legújabb videójában úgy döntött, csinál egy pisztolyt, amivel maszkot lehet lőni az emberek arcára, mert megelégelte, hogy sokan nem akarják betartatni a járványügyi óvintézkedéseket. A találmány finoman szólva sem tökéletes, de ha az lenne, nem lenne ennyire szórakoztató ez a videó.

Friss

Joe Exotic árverésre bocsájtja a Tigrisvilágban látott ruháit

Mindezt a rácsok mögül.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

LEGO X Adidas – egy „sportcipő", amibe nem szívesen bújnál bele

A sneaker-rajongók egy újabb újdonsággal bővíthetik gyűjteményüket, bár ebben a „cipőben" aligha tudnának kényelmesen útra kelni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk