old trailer

Ijesztő, megmagyarázhatatlan dolgok történnek benne egy szigeten rekedt maréknyi emberrel az igencsak hatásos, de kellően titokzatos első trailerben.


Még szeptember végén írtunk arról, hogy M. Night Shyamalan újra forgat. Az Old című film a Sandcastles című képregényen alapul, anno ezt írtuk róla:

A film egy csapatnyi emberről szól, akik egy szigeten ragadva egy hullát találnak a vízben. Lassan rájönnek, hogy valami furcsa és megmagyarázhatatlan történik a szigeten.

Az egzisztenciális horrornak mondott művet leginkább egy kafkai Alonyzóna-epizódhoz hasonlították, ami a halál elkerülhetetlenségéről szól.

Úgy tűnik, időközben már le is forgott a film. A tegnap hajnalban megrendezett Super Bowl szünetében ugyanis debütált a film első előzetese, ami nagyjából ugyanazt erősíti meg, amit eddig tudtunk róla. Emberekkel furcsa, megmagyarázhatatlan, ijesztő dolgok történnek egy lakatlan szigeten, az egyikőjüknek például elkezd villámgyorsan öregedni a most bemutatott képsorokban.

Ugyanakkor nem nagyon létezik Shyamalan-film nagy, váratlan csavarral a végén, ami teljesen kirántja a szőnyeget alólunk ideális esetben. Kíváncsian várjuk, ezúttal mivel lep meg A hatodik érzék rendezője bennünket, az előzetes okosan titokzatos maradt.


A figyelmetekbe ajánljuk