Így néznének ki a modern horrorklasszikusok ponyvaregényként.Elizabeth Belsky a Hachette Books könyvkiadó vezető marketingmenedzsere, Halloween közeledtével pedig érdekes projektbe vágott. Pusztán szórakozásból fogott nyolc modernkori horrorklasszikust és elképzelte, hogyan néznének ki, ha a hetvenes-nyolcvanas években jöttek volna ki film helyett könyvként.


A nyolc választott film az Ördög bújt beléd, a Fehér éjszakák, A boszorkány, az Örökség, a Cloverfield, a The Love Witch, a Tűnj el! és a Mi.

Aki szeretné esetleg kinyomtatni, annak feltöltötte nagy felbontású pdf fájlként is, szabadon letölthető mindegyik ezen a linken.

Egyébként nem ez az első hasonló projekt. Egy művész már elképzelte korábban azt is, hogyan néznének ki filmklasszikusok minimalista retró könyv formájában.

Friss

MIT

Olyan arcmaszkot terveznek, ami elpusztítja a koronavírust

A hagyományos arcmaszkok ugyan hatékonynak bizonyultak a koronavírus terjedésének mérséklésében és csökkentik a fertőzés kockázatát, azonban nem nyújt száz százalékos védelmet. A Massachusetts Institute of Technology (MIT) kutatói azonban egy lépéssel többet szeretne: olyan maszkot, ami inaktiválja a vírusokat.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk