samuel l jackson, m night shyamalan, sarah paulson, james mcavoy

Ő maga is csodaként éli meg, hogy újra forgathat.M. Night Shyamalan, A hatodik érzék és A sebezhetetlen rendezője apák napjára kapta ajándékba a Sandcastle című francia képregényt, ami annyira tetszett neki, hogy később meg is vásárolta a megfilmesítési jogokat. Új filmje, az Old nem direkt adaptáció, de annak sztorijából indul ki. A rendező korábbi filmjeihez hasonlóan természetfeletti horror lesz, sok rejtéllyel.

A Sandcastle című képregény borítója

Comixology

A film egy csapatnyi emberről szól, akik egy szigeten ragadva egy hullát találnak a vízben. Lassan rájönnek, hogy valami furcsa és megmagyarázhatatlan történik a szigeten. A képregénynek is ugyanez a felütése, az exisztenciális horrornak mondott művet úgy írja le a Collider, mint egy kafkai Alkonyzóna-epizódot a halál elkerülhetetlenségéről.

Shyamalan Twitteren már meg is mutatta a készülő film plakátját, továbbá azt is jelezte, hogy már forgatja a Gael Garcia Bernal főszereplésével készülő filmet . A rendezőt is meglepte, hogy forgathat, hisz a koronavírus-járvány után kétséges volt, mikor készíthet újra filmet rendes stábbal. A tervek szerint jövő júliusban már nézhetjük is a filmet.

A figyelmetekbe ajánljuk