ördögűző

Elég egyértelmű választ adott azon pletykákra, hogy a jövőre érkező újabb remake-ben aktív szerepet vállal maga William Friedkin is.Az Amerikai Filmakadémia ritkán szokott zsánerfilmet Oscarra jelölni, de William Friedkin 1973-as horrorklasszikusa, az Ördögűző egyike a nagyon kevés kivételnek, 10 jelölést és 2 díjat is begyűjtve. A legendás alkotáshoz azóta több vegyes fogadtatású folytatás is készült, meg egy minden téren kudarcnak számító remake, továbbá egy nem túl nézett, de lelkes közönséggel rendelkező sorozat is készült az eredeti alapján.

Jövőre ha minden igaz, kapunk egy újabb remake-et, amiről az a pletyka terjengett, hogy Friedkin is részt vesz a munkálatokban valamilyen formában. Az idős rendező Twitteren tisztázta, hogy nincs az a pénz, amivel rá lehetne venni.

Kering egy pletyka IMDB-n, hogy én is dolgozom az új Ördögűzőn. Ez nem pletyka, hanem szimpla hazugság. Nincs elég pénz és motiváció a világon ahhoz, hogy rávegyenek ilyesmire.

Friedkin legutóbbi filmje egy dokumentumfilm volt valós ördögűzésekről, szóval nem úgy tűnik, hogy úgy érezni, kimerítette a témát már. Szóval ha ennek fényében értelmezzük a szavait, szimplán lehetetlen rávenni őt arra, hogy bármilyen remake-hez a nevét adja közreműködőként klasszikusából.


A figyelmetekbe ajánljuk