Gal Gadot a Wonder Woman című filmben 2017-ben
Fotó: Profimédia

Wonder Woman elesett, úgy tűnik, nem lesz folytatása

Ha megszeretted az újonnan alakult DC Studios szuperhős palettáját, itt az idő, hogy ezt újragondold.


Azt a megdöbbentő hírt hozták nyilvánosságra, hogy a korábban megerősített Wonder Woman 3 mégsem kerül bemutatásra. A bennfentesek szerint Patty Jenkins rendezőnő nemrégiben benyújtotta a DC Studiosnak a filmhez készült tervét, de úgy tűnik, hogy azt elutasították, mivel nem illeszkedett az újonnan kinevezett társ-vezetők, James Gunn és Peter Safran elképzeléseihez.

Ez is érdekelhet: Mi van Batman és Wonder Woman között?

A hír azután érkezett, hogy a széria sztárja, Gal Gadot megemlékezett a szerepre való castingjának évfordulójáról a Twitteren, és azt írta, hogy

alig várom, hogy megosszam a következő fejezetet a közönséggel.

A 2020-as Wonder Woman 2-höz hasonlóan ennek a harmadik filmnek a feldolgozását is Geoff Johns képregényíró írta, aki a 2016-os The Suicide Squad – Az öngyilkos osztagot is jegyzi. A 2. rész 30 millió dollárral a 200 millió dolláros költségvetése alatt teljesített, amikor 2020 decemberében a mozikba került. Igaz, ez még a járvány tombolásának idején volt, de a film is kedvezőtlen kritikákat is kapott, ellentétben 2017-es elődjével, amelynek sikere segített a DC-moziuniverzum újraindításában.

Ha tovább olvasnál: Tolódik a Wonder Woman rendezőjének Star Wars-filmje

​Mi lesz ezután?

Gal Gadot a Wonder Woman c\u00edm\u0171 film jelenet\u00e9ben (2017)

Fotó: Profimédia

Nem világos, hogy Gadot vagy a projekt más kulcsfontosságú tagjai Jenkinsen kívül értesültek-e a törlésről, mielőtt a hírt nyilvánosságra hozták. Egyvalami azonban biztos: Gunn és Safran szinte mindent kipucolnak.

Hamarosan további hírek érkeznek a DC Studios jövőbeli palettájával kapcsolatban. A Hollywood Reporter forrásai azt is elárulták, hogy a társfőnökök a jövő héten találkoznak a Warner Bros. Discovery vezérigazgatójával, David Zaslavval, hogy megvitassák a DC-moziuniverzum újraindításának tervét. Bár ezek a tervek egyelőre még nagyon is kidolgozatlanok, konkrétabb képet adhatnak arról, hogy a kreatív és stratégiai duó pontosan hogyan szeretné megmenteni az ellentmondásos szuperhős-franchise-t.

Arra is fény derülhet, hogy vajon miért nem illeszkedett a Wonder Woman 3 az elképzeléseikhez. Bár a 2. rész alulteljesített, a 2017-es első film és a Gadot által megformált szuperhős népszerűsége még mindig hatalmas népszerűségnek örvend. Egyelőre bizarrnak tűnik ez a törlés, de talán idővel konkrétabb magyarázatot is kapunk.

Forrás: Slashfilm


A figyelmetekbe ajánljuk