Patty Jenkins

Patty Jenkins

Tolódik a Wonder Woman rendezőjének Star Wars-filmje

Eredetileg 2023-ban érkezett volna a mozikba Patty Jenkins filmje, de most bejelentették, hogy tovább kell várni rá.


Még tavaly jelentette be a Disney, hogy a Wonder Woman rendezője, Patty Jenkins rendezi majd a következő Star Wars-mozifilmet, ami nem egy trilógia része lesz, hanem különálló sztori. A Star Wars: Rogue Squadron a lázadó vadáspilótákról fog szólni és a terv az volt, hogy befejezik az előkészületeket idén, majd jövőre már el is kezdik forgatni, hogy 2023-ban moziba is kerüljön.

Ez lett volna az első mozifilm a franchise-ban a kétes fogadtatású Skywalker kora óta, de most úgy tűnik, hogy tovább kell várnunk rá. Jenkinsnek ugyanis közbejöttek egyéb kötelezettségei. Történetesen a Wonder Woman 3 és egy Kleopátra életéről szóló film, ezek miatt pedig csak később tud forogni a projekt, egyelőre még nem tudni, hogy mikor. Ugyanakkor a projekt még él és továbbra is tervben van.

Ezen kívül egyébként csak Taika WaititiStar Wars-filmje, továbbá Az utolsó Jedik rendezőjének, Rian Johnsonnak a saját trilógiája volt bejelentve, mindkét projekttel terveznek még egyelőre. Ugyanakkor Jenkinshez hasonlóan Waititinek is van egy halom egyéb projektje, szóval nála is kérdéses, hogy mikor jut el végső stádiumában az ő filmje. Johnson esetében pedig már régóta nagy csend övezi a projektet. Szóval egy darabig maradnak a rajongók számára a sorozatok, amik érkezni fognak szép számban.

(Forrás: Gizmodo)


A figyelmetekbe ajánljuk