Az Egyesült Államokban viszont akár otthon is.Komoly harc folyt a színfalak mögött Patty Jenkins rendező részéről, hogy Wonder Womanjének folytatását mindenképpen moziban mutassák be ahelyett, hogy rögtön online premiert kapna a koronavírus-járvány miatt. Minden nagy idei filmet eltoltak már jövőre, kérdésessé vált, hogy ez is jövőre költözik-e, vagy esetleg streamingen debütál egyből. Most úgy tűnik, hogy egyik sem, december 26-án már a magyar nézők is megnézhetik moziban a Wonder Woman 1984-et az egész világgal együtt, ahol látogathatók a mozik.

Ugyanakkor az Egyesült Államokban a mozipremierrel egyidőben elérhetővé válik a film az HBO Max streaming platformon is azok számára, akik otthon szeretnék megnézni a filmet az otthonuk biztonságában. Szóval egyszerre nyit ott a film mozikban és streamingen is, ami igencsak szokatlan ekkora blockbusterek esetében. Ez persze csak az USA-ra vonatkozik, mi majd csak moziban láthatjuk. De legalább még idén láthatunk egy nagy blockbustert mozikban, ha addig nem változik a helyzet hazánkban és látogathatóak lesznek a filmszínházaink.

(Forrás: Telex)

Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk