A szuperhősös univerzum nagy következő kalandjának borítóin híres metálbandák fognak pózolni.


A DC Comics bejelentett egy új képregényszériát Dark Nights: Death Metal – Band Edition címmel, ami a legutóbbi event széria cselekményét folytatja majd. Ebben A Batman Amelyik Nevet annyira összekuszált a valóságunkat a Sötét Multiverzummal, hogy Batman, Wonder Woman és Superman az emberiség túléléséért küzd. Az új sorozat mindegyik számának borítóján pedig híres metálzenészek szerepelnek majd.

balra Megadeth, jobbra Ghost

A hét számos széria egy-egy borítóján láthatjuk majd a Megadeth-et, a Ghostot, a Lacuna Coilt, az Opeth-et, a Sepulturát, a Dream Theatert és a legutolsón Ozzy Osbourne-t. Mindegyik szám a borító mellett egy interjút és egy bevezetőt is fog tartalmazni az adott előadókkal, így a metálrajongóknak duplán érdemes lesz beszerezni az Igazság Ligájának legfrissebb kalandjait, aminek pontos megjelenéséről még nincs infó, csak azt tudni, hogy az év folyamán fog megjelenni heti rendszerességgel.

Ozzy Osbourne

DC Comics

(Forrás: Consequence of Sound)


Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk