A szuperhősös univerzum nagy következő kalandjának borítóin híres metálbandák fognak pózolni.


A DC Comics bejelentett egy új képregényszériát Dark Nights: Death Metal – Band Edition címmel, ami a legutóbbi event széria cselekményét folytatja majd. Ebben A Batman Amelyik Nevet annyira összekuszált a valóságunkat a Sötét Multiverzummal, hogy Batman, Wonder Woman és Superman az emberiség túléléséért küzd. Az új sorozat mindegyik számának borítóján pedig híres metálzenészek szerepelnek majd.

balra Megadeth, jobbra Ghost

A hét számos széria egy-egy borítóján láthatjuk majd a Megadeth-et, a Ghostot, a Lacuna Coilt, az Opeth-et, a Sepulturát, a Dream Theatert és a legutolsón Ozzy Osbourne-t. Mindegyik szám a borító mellett egy interjút és egy bevezetőt is fog tartalmazni az adott előadókkal, így a metálrajongóknak duplán érdemes lesz beszerezni az Igazság Ligájának legfrissebb kalandjait, aminek pontos megjelenéséről még nincs infó, csak azt tudni, hogy az év folyamán fog megjelenni heti rendszerességgel.

Ozzy Osbourne

DC Comics

(Forrás: Consequence of Sound)


Friss

Lady Gaga lett a Dom Pérignon legújabb arca

Debütált a Dom Pérignon rosé 2005 limitált kiadású jeroboam palackja, amit nem mást, mint az többszörös Grammy - és Oscar-díjas énekesnő, Lady Gaga tervezett Nicola Formichetti divatigazgatóval.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk