katalin hercegné és Vilmos herceg

Ez a valódi oka, hogy Katalin és Vilmos Windsdorba költöznek

A házaspár a környékén lévő ingatlanok után érdeklődtek, és remélték, hogy elhagyhatják állandó lakhelyüket a fővárosban, hogy közelebb lehessenek a királynőhöz, valamint Katalin szüleihez. De mi a hirtelen költözés valódi oka?


Ahogy arról beszámoltunk, Vilmos és Katalin idén nyáron maguk mögött hagyják Londont, és Berkshire-be költöznek három kisgyermekükkel, György herceggel, Sarolta hercegnővel és Lajos herceggel.

A királyi család jelenleg a Kensington-palotában lakik, azonban a herceg 40. születésnapja után, és amint a két legidősebb gyermekük befejezi az iskolai félévet elköltöznek.

Várhatóan a királynő windsori birtokán lévő Adelaide Cottage nevű ingatlanba költöznek, amely közelebb van a hercegné szüleinek otthonához, a Bucklebury Manorhoz is. Bár a hírek szerint ez feszültséget okozhat Harry herceggel és Meghannel, akik megújították bérleti szerződésüket a nem messze lévő Frogmore Cottage-ban.

Vilmos azonban abban reménykedik, hogy az új hely nagyobb szabadságot ad majd a kicsiknek, ám az is kiderült, hogy a költözés mögött egy másik ok is áll.

Egy királyi bennfentes elárulta, hogy a pár döntése, miszerint elköltöznek a fővárosból, annak is köszönhető, hogy Vilmos egyre több királyi feladatot vállal, és szeretne időt tölteni a nagymamájával.

Állításuk szerint a leendő király hetente többször is beszél a királynővel, és Fülöp herceg tavalyi halála után minél több időt akar vele tölteni.

Ez az egyik dolog, ami miatt siettették a Berkshire-be való költözésüket. Edinburgh hercegének elvesztése nagy űrt hagyott mindannyiuk életében. Fülöp nagy tanácsadója volt Vilmosnak, ezért a fiatal herceg kötelességének érzi védelmezni nagymamáját

– nyilatkozta az anonim forrás.

A felhajtás ellenére Katalinék megtartják a Kensington-palota londoni rezidenciáját, illetve továbbra is használják majd norfolki otthonukat, Anmer Hallt.

(Marie Claire)

A figyelmetekbe ajánljuk