Királyi szakértők szerint senki nem számított arra, hogy Vilmos és Katalin együtt maradnak

Királyi szakértők szerint senki nem számított arra, hogy Vilmos és Katalin együtt maradnak

Vilmos herceg és Katalin a világ egyik leghíresebb házaspárja, akik az évek során hatalmas rajongótáborra tettek szert, ám egykor nem sokan bíztak szerelmükben.


A pár az egyetemen találkozott, és közeli barátok lettek, mielőtt randizni kezdtek volna. Egy királyi szakértő pedig azt állítja, hogy senki sem számított arra, hogy az iskola után végleg összejönek.

Andrew Morton királyi életrajzíró, – aki több könyvet is írt a családról, köztük a Diana igaz története és a Meghan: Hollywoodból a Buckingham-palotába című szerzeményeket – azt állítja, hogy a palotában sokan kételkedtek abban, hogy a kapcsolatuk túléli az egyetemet.

Egy pillanatig sem gondolta senki, hogy Katalin és Vilmos egyetemi románca a diploma megszerzése után is folytatódni fog. Úgy álltak hozzá, mint a legtöbb ehhez hasonló kapcsolathoz. Amint elkezdik élni felnőtt életüket, búcsút intenek egymásnak

– mondta Morton.

Bár az egyetem után tényleg folytatták a randizást, 2007-ben rövid időre szakítottak, Kinsey Schofield királyi szakértő szerint ez csak biztosította Kate helyét a családban, mint leendő királynő. Cambridge hercegnéje pedig az évek alatt az egyik legbefolyásosabb uralkodóvá vált, és sokan azt állítják, hogy a monarchia jövőjét tartja a kezében.

(Marie Claire)

A figyelmetekbe ajánljuk