katalin hercegné
Getty Images

Katalin hercegné vajon örül annak, hogy ő is szerepelni fog A korona című sorozatban?

Hamarosan kezdetét veszi A korona című sikersorozat ötödik évada, amelynek vége fele – de a hatodik évadban biztos – feltűnhet Katalin hercegné is. De vajon mit szól ő ehhez?


A negyedik évad a kilencvenes éveknél ért véget. A készítők elkezdték levezetni Károly herceg és Diána hercegné viharos házasságának mélypontjait, a rajongók pedig remélik, hogy mindent ott folytatnak, ahol abbahagyták. Azonban amilyen gyorsléptékben halad a széria, olyan hamar el kell kezdeni gondolkodni a 2000-es évek szereplőiról is.

Így nem csoda, hogy a rendezők már most a tökéletes színésznőt keresik Kate Middleton, azaz Katalin hercegné megformálására – még annak ellenére is, hogy a sorozat írója, Peter Morgan nem szeretne túl aktuális történeteket írni.

Egy interjúban a sorozat executive producere, Suzanne Mackie korábban így nyilatkozott erről:

Peter nagyon érthetően elmondta, hogy egyszerűen nem tud megírni valamit, ha nem volt ideje megfelelő perspektívát nyerni. Azt hiszem, hogy 10 év a minimális idő, amíg valamit történelmi kontextusban láthat, hogy igazán megérthesse azt.

Katalin és Vilmos a 2000-es évek elején, egyetemista korukban ismerkedtek meg, és a hírek szerint az idei évad idővonala egészen hosszú lesz és körülbelül akkor ér véget, amikor a fiatal herceg a St Andrewsban tanult.

De vajon mit szól a Cambridge hercegnéje a sorozatban való szerepléshez?

Grant Harold, aki 2004 és 2011 között Károly herceg komornyikjaként dolgozott, az OK! magazinnak elmondta:

Kate-nek nincs miért aggódnia, a PR-ja és az imázsa tökéletes. Nincs semmi, ami ne lenne tökéletes vele kapcsolatban.

Ezt pedig maga a hercegné is később megerősítette. Katalin szerint ez egy jó PR-fogás lesz, hiszen sokan fognak érdeklődni irántuk, de azt sem zárja ki, hogy egyszer majd szemtől szemben találkozzon az őt alakító színésznővel.

(Marie Claire)


A figyelmetekbe ajánljuk