Egy szakértő szerint a királyi család nem élné túl Katalin nélkül
Max Mumby/Indigo/Getty Images

Egy szakértő szerint a királyi család nem élné túl Katalin nélkül

Katalin hercegnét a királyi család egyik legfontosabb alakjaként emlegetik, aki összetartja a Windsor-házat.


Tina Brown királyi író úgy véli, hogy az előkelő család szétesne Cambridge hercegnéje nélkül, bár jó pár évvel ezelőtt erős kétségek merültek fel azzal kapcsolatban, hogy a 40 éves Katalin milyen lesz, mielőtt csatlakozott volna a családhoz.

2011-ben Kate Middleton körül az volt a legnagyobb kérdőjel, hogy egy nem túl előkelő családból származó lány, vajon sikeresen fejlődhet-e a leendő királynővé? Ma már pedig csak az a kérdés, hogy a Windsor-ház hogyan élhetné túl nélküle

– mondta Brown.

Jó néhány királyi szakértő nagyra tartja a hercegnét mert haladó szellemű, jól képzett és elkötelezett a királyi család és a szerepével járó feladatok iránt.

A királyi család szerintem jelenleg összeomlana nélküle, mert ő az egyetlen modern, gyönyörű nő, aki jól képzett, tekintélyes, s aki valóban el akarja kötelezni magát ennek az intézménynek a szigorában. Nem sok fiatal nő képes erre

– tette hozzá Brown, majd kiemelte, hogy ha bármilyen okból ő is úgy gondolkodna, mint Meghan Markle, hogy „lelépek innen, sokkal jobbat életem lehetne e nélkül", az igazi katasztrófa lenne. Mondhatni az utolsó koporsószög a királyi család számára.

(Marie Claire)

A figyelmetekbe ajánljuk