Katalin hercegné és Vilmos herceg.

Az elmúlt hónapokban arról szóltak a hírek, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné elhagyják Londont és kiköltöznek a Kensington-palotából.


Vilmosék állítólag az év elején Windsor környékén lévő ingatlanok után érdeklődtek, és remélték, hogy elhagyhatják állandó lakhelyüket a fővárosban, hogy közelebb lehessenek a királynőhöz, valamint Katalin szüleihez.

Különböző források most arról számoltak be, hogy a királyi pár három gyermekükkel, György herceggel, Sarolta hercegnővel és Lajos herceggel Berkshire-be költözik – és állítólag ez hamarosan meg is történik.

Jelenleg György herceg és Sarolta hercegnő a Thomas's Battersea iskolába járnak – amely a palotától nem messze található –, de a nyári félév befejeztével a család elköltözik, és várhatóan egy, az új otthonukhoz közelebbi iskolában folytatják tanulmányaikat.

A család egyik barátja így nyilatkozott:

A valóság az, hogy Londonban eléggé be vannak szorítva. A gyerekek nem mehetnek ki a parkba, és nem játszhatnak a barátaikkal. Az a tervük, hogy a következő tíz-tizenöt évben ott maradnak, majd elköltöznek az Anmerbe, ami annyira különleges számukra.

Úgy vélik, a költözés legfőbb motivációja nem más, minthogy nagyobb szabadságot adjanak a gyerekeiknek, és ez azt is lehetővé teszi, hogy Vilmos felkészüljön a jövőbeli királyi szerepére.

Forrás: Marie Claire UK

A figyelmetekbe ajánljuk