Vilmos ék Katalin a gyerekeikkel.

Támogatják a királynőt: Vilmos és Katalin Windsorba költözhetnek

Vilmos herceg, Katalin és három gyermekük, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg jelenleg a norfolki rezidenciájuk, Anmer Hall és a londoni Kensington-palota között ingáznak.


A The Sun értesülései szerint Cambridge hercege és hercegnéje fontolgatják, hogy Windsorba költöznek, hogy közelebb legyenek a királynőhöz.

A pár állítólag több királyi kúriát is kinézett magának a környéken, miután az uralkodó nemrégiben egészségügyi gondokkal küzdött.

A királynő napirendjét állítólag „felülvizsgálják", mivel azt tanácsolták, hogy belátható időn belül csak „könnyű feladatokat" vállaljon.

Miután kiderült, hogy kedvenc balmorali nyaralójába kerekesszékkel használható liftet szereltek be, és az elmúlt hat hónapban nem tudta sétáltatni közkedvelt corgijait, az uralkodó számos hivatalos kötelezettségtől elzárkózott. Ettől függetlenül mindenképp részt akart venni néhai férje, Fülöp herceg múlt heti gyászszertartásán.

Egy forrás nemrég a Daily Mailnek ezt nyilatkozta:

A királynő még mindig olyan éber, talpraesett és érdeklődő, mint valaha, de fizikailag már nem olyan erős, mint régen, ami teljesen érthető egy ilyen korú hölgy esetében.

Mostanra elhagyta a Buckingham-palotát, és végleg a windsori kastélyba költözött, és úgy tűnik, hogy Cambridge-ék is követik a példáját.

A lap szerint a Frogmore-házat és az Adelaide Cottage-ot is fontolóra vették.

Vilmos és Katalin állítólag a környékbeli iskolákat is megnézik, azonban nem ez az első eset, hogy bennfentesek a pár Windsorba költözéséről spekulálnak.

Januárban Kate Nicholl királyi szakértő ezt mondta az OK! magazinnak:

Sem Vilmos, sem Katalin soha nem voltak londoni emberek, és soha nem élvezték a város káoszát. Bár a Kensington-palotában lévő otthonuk rendkívül biztonságos, gyakran érezték úgy, hogy nem veszik észre őket, és hogy hiányzik a magánéletük. Minél idősebbek lettek a gyerekeik, annál nyilvánvalóbbá vált ez. Imádnak az Anmerben lenni. De szükségük van egy olyan bázisra, amely közel van a fővároshoz, hogy könnyen visszatérhessenek nyilvános eseményekre és rendezvényekre. Windsor ideálisnak tűnik.

Forrás: Marie Claire UK


A figyelmetekbe ajánljuk