Titanic
20th Century Fox

Kiderült, mi történt volna a Titanic szerelmespárjával, ha Jack nem süllyed el

Egy filmes érdekességekkel kapcsolatos Instagram-oldal elképzelte, hogy milyen lett volna, ha a Titanic szerelmespárja végül együtt éli le az életét.


A Titanic rajongói imádják feltenni a kérdést, miszerint mi lett volna, ha Jacket (Leonardo DiCaprio) nem ragadja el magával az óceán, és Rose (Kate Winslet) mellett öregedhetett volna meg.

Sőt, ez a morfondírozás egészen odáig ment, hogy a különböző rajongói csoportokban rendszeresen összevesznek azon, hogy vajon lett-e volna elég hely Jacknek azon a roncsdarabon, amin Rose végül megmenekült. Mondjuk ennek a vitának a film bemutatása után több mint 25 évvel nincs sok értelme, de James Cameron nemrég végleg pontot tett az ügy végére.

Ez is érdekelhet: Amikor semmi nem akar összejönni – 5 világhírű film, aminek az elkészítése egy örökkévalóságnak tűnt

A The Films Point nevű Instagram-oldal azonban egy izgalmas kihívásra invitálta a követőit: egy megszerkesztett fotó segítségével a Titanic két főszereplőjét, Jacket és Rose-t mutatják be egy családi fotón, ahol a főhőseink már közösen családot alapítottak, és két gyerekük született.

Az oldal szerkesztői a kép melletti leírásban megkérdezték a követőket, hogy szerintük mi lett volna a pár sorsa. A reakciók igen vegyesek voltak, egyesek azt állították, hogy tönkrement volna a kapcsolatuk – nem indokolták meg miért és hogyan –, mások szerint biztosan nem éltek volna olyan magas színvonalon, mint amit ez a kép sugall.

Mindezek mellett pedig volt, aki azon értetlenkedett, hogy Rose-nak miért lett szőke a haja.


A figyelmetekbe ajánljuk