Tavaszi nagytakarítást tervezel? Ajánlunk hozzá 3 lejátszási listát!
A nappalok hosszabbak, az éjszakák viszont egyre rövidebbek. A napi átlag hőmérséklet is növekszik, sőt még a madarak is csicseregnek. Hogy mire van még szükségünk egy igazán alapos tavaszi nagytakarításhoz? Egy kis zenére. Mindjárt mutatunk is három igazán tökéletes lejátszási listát!
A szezonális nagytakarítások egyik ismertetője, hogy bár általában nem akarjuk elkezdeni őket, végül mégis sokkal több mindent csinálunk meg, mint eredetileg terveztük. Így fontos, hogy olyan playlisteket válasszunk magunknak, amik hosszan kitartanak, hiszen szükségünk lesz a kisérőzenére.


Cleaning Kit

Dua Lipa, Diana Ross, Prince és Britney Spears – egy teljesen vegyes társaság, ami már csak azért sem gond, mert ha meg is unnánk egy-egy stílust vagy érát, máris jön egy következő. A Spotify saját listája összesen 100 dalt tartalmaz, mindegy több mint 6 óra, szünet nélküli zenét jelent. Nem is meglepő, hogy közel 562 ezer felhasználó követi.

Get Chores Done

Több mint 220 ezer felhasználó nem tévedhet, így a Get Chores Done – ami szintén a Spotify összeállításában készült – is tökéletes arra, hogy végigkísérje vasárnap délutánunkat, miközben minden felesleges kacattól megszabadulunk. Az ABBA, Robbie William és Rihanna – csak, hogy pár előadót felsoroljunk az összesen 50 dalt tartalmazó listáról.

Clean Motivation 2021

Minden, ami ebben az évben eddig siker lett. Na meg persze olyan dalok is, amiket még most talán kevésbé szeretünk. Akárhogy is, a közel 170 dalt tartalmazó és több mint 8 órás playlist nem fog minket cserben hagyni. És hogy pontosan milyen előadók dalai csendülnek majd fel, ha ezt a lejátszási listát választjuk? Doja Cat, Khalid és Lady Gaga például biztos elénekel nekünk pár dalt.

A figyelmetekbe ajánljuk