szexoktatés sex education
IMDB

Fontos változtatásokra számíthatunk a Szexoktatás 4. évadában

Ki megy el? Ki marad? És ki csatlakozik?


A Szexoktatás rajongói már javában készülnek a 4. évadra, bár Netflix még nem erősítette meg a megjelenési dátumot, a tippek szerint még idén a képernyőkre kerülhet.

A nézők sok-sok cliffhangerrel kellett megküzdeniük a 3. évad végén, a finálé számos megválaszolatlan kérdést hagyott maga után - vajon Otis és Maeve valaha is összejönnek? Mi lett Jean apasági tesztjének eredménye? És hová fog most menni a sorozat, tekintve, hogy Moordale nincs többé?

Ez is érdekelhet: Felrobbantotta az internetet a Sex Education legújabb évadának egyik jelenete

Miközben számos történetszálat kell lezárni, a sorozat egészen másképp fog kinézni, mivel a szereplőgárda, ahogyan azt eddig ismertük, kissé megváltozik. Számos karakter int búcsút a shownak, de néhány új karaktert is megismerhetünk.

Kiket nem láthatunk majd?

Simone Ashley, Olivia Hanan szerepében.

IMDB

A rajongók nagy kedvence, Eric Effiong, akit Ncuti Gatwa alakít, ugyan visszatér a 4. évadban, de ez lesz az utolsó szezonja. A színész ugyanis Jodie Whittakert váltja a Doctor Who következő szériájában.

Emma Mackey is megerősítette, hogy a negyedik évad lesz az utolsó, mondta a RadioTimesnak:

Ötödik évad? A múlt héten fejeztem be a negyediket! Nem hiszem, hogy benne leszek az 5. évadban. Elbúcsúztam Maeve-től.

A Szexoktatásban való szereplése óta pedig számos filmben szerepelt, és nemrég elnyerte a 2023-as BAFTA Rising Star díjat. De szerepet kapott Margot Robbie mellett Greta GerwigBarbie című filmjében is.

Valamint Simone Ashley, aki három évadon keresztül játszotta Olivia Hanant, szintén megerősítette, hogy nem tér vissza a 4. évadhoz sem. A This Morningnak adott interjújában elmondta, hogy ő „most már Bridgerton-lány", miután megkapta Kate Sharma szerepét a népszerű drámában.

Lily (Tanya Reynolds) és Ola (Patricia Allison).

IMDB

A Patricia Allison által alakított Ola Nyman szintén elhagyja a sorozatot, és nem tér vissza a következő évadban.

Abszolút imádtam a Szexuális nevelésben szerepelni, és nagyon szerettem Ola-t játszani, de sajnos a negyedik évadban már nem csatlakozom a csapathoz. Nagyon sajnálom, hogy ezt kell közölnöm veletek."

nyilatkozta a Capital XTRA-nak adott tavalyi interjújában.

A Tanya Reynolds által alakított Lily Iglehart, a képernyőn látható barátnője szintén búcsút int, és a RadioTimes-nak a következőket mondta:

Ez csak a természetes fejlődése ezeknek a sorozatoknak. Amikor ilyen nagy együttesek és ennyi karakter van, azt hiszem, el kell engedni néhány régebbi karaktert, hogy helyet adjanak az újabbaknak, ami teljesen helyes, így kell történnie.

Ki csatlakozik a szereplőgárdához?

Bár a rajongók szomorúan búcsúznak majd néhány kedvenc karakterüktől, néhány nagy név is csatlakozik a szereplőgárdához. A Schitt's Creekből ismert Dan Levy csatlakozik a sorozathoz, mint Maeve tanára az Egyesült Államokban, az Ivy League főiskolán, valamint Jodie Turner-Smith.

De feltehetőleg Thaddea Graham, Felix Mufti, Anthony Lexa, Alexandra James, Marie Reuther és Imani Yahshua is csatlakozik a Szexoktatás szereplőgárdájához.


A figyelmetekbe ajánljuk