rólunk szól sorozat jelenere

5 sorozat a szerelemről, ami biztosan könnyeket csal a szemünkbe

Ha már unjuk a thriller, krimi és sci-fi-sorozatokat, akkor itt az idő romantikus üzemmódba váltani! Akár egyedül, akár a pároddal nézed, garantáltan meghatnak majd a listánkban szereplő produkciók, amelyek sajátosan mutatják be az életünket átszövő szerelmet.


Egy nap

A David Nicholls író világszerte bestsellerré vált könyve alapján készült Egy nap egy vadonatúj limitált sorozat Emmáról és Dexről, valamint egy húsz éven átívelő szerelmi történetről. A 2011-es Anne Hathaway és Jim Sturgess nevével fémjelzett film óriási siker volt, így most egy újabb verziót ismerhetünk meg arról, hogy mi is történt a két fiatallal azokon a bizonyos július 15-ei napokon.

Ez is érdekelhet: A filmtörténelem 5 legkínosabb szerelmes jelenete

Normális emberek

A dublini Sally Rooney 2018-as, nagy sikerű Normális emberek című regényét 2020-ban sorozatra is átültették, és az utóbbi idők egyik legsikeresebb adaptációjaként tartják számon.

A történet középpontjában két fiatal, Connell és Marianne áll, akik ugyanabban a kisvárosban nőttek fel, ám a hasonlóságok itt véget is érnek. Évekkel később, az egyetemi évek alatt Marianne és Connell kerülgetik egymást – emellett más emberek és lehetőségek felé kalandoznak el –, viszont mágnesként, ellenállhatatlanul vonzódnak egymáshoz.

Ahogy a lány az önpusztítás felé sodródik, a fiú pedig máshol kezdi keresni élete értelmét, mindkettőjüknek szembe kell nézniük azzal, hogy meddig hajlandóak elmenni a másik megmentéséért.

Rólunk szól

Ha az Egy napban tetszett az, hogy „20 éven át" figyelheted meg egy kapcsolat változását és rétegeit, akkor a Rólunk szólt imádni fogod. Az NBC nagysikerű sorozata a testvérek, Kevin, Kate és Randall, valamint szüleik, Jack és Rebecca életét követi nyomon, több különböző idősíkon keresztül – megannyi drámával és romantikával fűszerezve.

Modern szerelem

A Modern szerelem története a The New York Times azonos című heti rovatán alapul, és minden egyes epizód egy másik szerelmi szálra összpontosít, amely New York környékén játszódik. A sorozatban pedig olyan A-listás színészek tünnek fel, mintDev Patel, Anne Hathaway ésTina Fey.

Olvasd el ezt is! Hugh Grant gyűlölte az Igazából szerelem táncos jelenetét

Love life

A népszerű antológia sorozat, a Love Life minden epizódja önálló történeket dolgoz fel. Így az epizódokban különféle személyek szerelmi életútját követhetjük végig, kezdve az első románcától az utolsóig.

A figyelmetekbe ajánljuk