Liam Neeson és Thomas Brodie-Sangster az Igazából szerelemben (2003)
Fotó: Profimédia

​Furcsa Igazából szerelem-elmélet terjedt el az interneten − még igaz is lehet

Kevesebb mint egy hét múlva itt a karácsony, és idén minden eddiginél nagyobb szükség van ünnepi filmekre.


Akár a Holiday, akár a Mi a Manó?, vagy a Karácsonyi cserebere rajongója vagy, mindenki talál egy neki valót, ha kellemes ünnepi filmnézésről van szó.

Ez is érdekelhet: Mozizásra fel! Négy remek karácsonyi film, amit mindenképp látnod kell!

Ha azonban az Igazából szerelem életre szóló rajongója vagy (ki nem az?), akkor már körülbelül 345-ször láttad, szóról szóra tudod idézni, és még mindig rácsodálkozol, hogy Sam (Thomas Brodie-Sangster) és Julia (Keira Knightley) között mindössze öt év korkülönbség van.

Ha − így majdnem húsz év után – még azon sem tudod túltenni magad, hogy Alan Rickman összetöri Emma Thompson szívét, akkor ez a teória neked szól.

​Mi lenne, ha a film mégis boldog véget érne csak egy másik szereplővel?

Egy vírusként terjedő rajongói elmélet szerint Emma karakterének, Karennek lehetett egy titkos hódolója Liam Neeson karaktere, Daniel személyében.

Egy Twitter-felhasználó, @thisjenlewis még 2015-ben osztott meg egy különösen érdekes elképzelést a kapcsolatukról, ami most újra körbejárja a világot.

Ha tovább olvasnál: 4 karácsonyi Netflix-film, amit mindenképp meg kell nézned!

Karen és Daniel a film során végig haverok, egymást vigasztalják, és együtt esznek müzlit a dobozból, de mi van, ha a férfi titokban szerelmes a lányba?

Ahogy a Twitteren rámutattak, van egy pillanat, ami megerősíteni látszik ezt a gyanút.

Daniel a film során végig arról beszél, hogy álma, hogy találkozzon Claudia Schifferrel, és − furcsa módon − azzal dicsekszik a mostohafiának, Samnek, hogy ha valaha is találkozna vele, akkor a ház minden szobáját átkeresztelnék, az övét is beleértve.

De amikor az iskolai szertartás végén összefut vele (bár valójában csak a hasonmásával), Karennek szólítja, pont mint a jó barátját, Emma Thompsont. Nagy valószínűséggel azért, mert folyamatosan ő jár a fejében, nem igaz? Mert szereti őt.

Hogy nem jutott ez eddig az eszünkbe?!

Forrás: Marie Claire


A figyelmetekbe ajánljuk