Hugh Grant az Igazából szerelem  című filmben.
Universal Pictures

Mozizásra fel! Négy remek karácsonyi film, amit mindenképp látnod kell!

Itt a karácsony! Az ünnepekhez hozzátartoznak a hangulatos mozik, az alábbi cikkben pedig négy olyan kihagyhatatlan karácsonyi filmet veszünk górcső alá, amit mindenképp látnod kell!


Polar Express

Ez az animációs film – amelyben Tom Hanks öt különböző szerepben látható – egy pillanat alatt elrepít az Északi-sarkra. A népszerű gyermekkönyvből adaptált, kalandos történet segítségével könnyedén ünnepi hangulatba kerülhetünk.

Télapu

Scott Calvin (Tim Allen) enyhén szólva sem az apák gyöngye, kisfiának, Charlie-nak egy valódi kínszenvedés vele tölteni a szentestét.

Minden megváltozik azonban akkor, amikor a Mikulás megcsúszik és elesik a férfi házának a tetején. Annak érdekében, hogy megmentse a karácsonyt, Scott beugrik a Télapó helyére, és ezzel kezdetét veszi a főhős életének legnagyobb kalandja.

Reszkessetek betörők

Bátran kijelenthetjük, hogy a Reszkessetek betörők című film egybeforrott a karácsonnyal. A Macaulay Culkin által megformált Kevint a családja véletlenül otthon hagyta a karácsonyi utazás előtt. A talpraesett kisfiú kifejezetten élvezi a váratlan, felhőtlen szabadságot, ám két ügyetlen betörő ki akarja fosztani az üresnek hitt házat.

Ehhez azonban Kevinnek is lesz egy-két szava.

Igazából szerelem

Az Igazából szerelem a sok szálon futó történetvezetése miatt egy korszakalkotó romantikus filmnek számít. A kiszámítható storyline-t leszámítva, ugyanúgy szurkolunk többek között a brit miniszterelnök, a magának való író és a kiégett rocksztár boldogságáért.

A film nagyon komoly szereplőgárdával rendelkezik: Hugh Grant, Liam Neeson, Bill Nighy, Colin Firth és Emma Thompson is tiszteletét teszi a moziban.

A figyelmetekbe ajánljuk