coca cola karácsonyi reklám kislány kinéz az ablakon színes fények

Az ünnepekkor minden évben elárasztanak minket a karácsonyi reklámok, azonban ezek a kisfilmek azok, amelyeket még szívesen is nézünk végig egy film vagy egy sorozat megszakításakor. Alább bemutatjuk az idei év öt legjobb remekét.


1. Az ifjú balerina

Az Amazon reklámjában egy fiatal balerina próbálja megőrizni a lelkesedését és elszántságát a 2020-as év kihívásainak ellenére. Amikor úgy tűnik, a veszélyhelyzet és a lezárások mégis megfosztják őt álmaitól, a szerettei egy egész közösség kíséretében sietnek a segítségére. Az Amazon üzenete a reklámban egyértelmű: a shownak mennie kell tovább.

2. Az otthon varázsa

A Disney filippínó témájú karácsonyi kisfilmjében egy nagymama és az unokája kapcsolatába tekinthetünk be. A reklám megerősít minket abban, hogy bárhol is legyünk a világon, a szeretteink mellett mindig otthon érezhetjük magunkat.

3. Itt állj meg!

A SuperValue reklámjában egy kisfiú szüntelenül azt kérdezgeti szüleitől: „Ugye idén is eljön?", utalva ezzel valakire, akire mi első hallásra nem is számítanánk. Egy levélben megígéri, hogy jól fog viselkedni, és még egy stop táblát is kitesz a ház elé. A kisfilm végén kiderül, mi az igazán fontos karácsonykor, és mi tenne minket is a legboldogabbá ebben az évben.

4. Jó karma

A John Lewis és a Waitrose közös reklámfilmje a karma működésének örökérvényű üzenetét hordozza: ha jót teszel valakivel, a jó tetted előbb-utóbb visszaér hozzád. A reklámfilm hol aranyos, hol mókás, hol pedig végtelenül megindító. Készítői mindenkit arra buzdítanak, hogy legnagyobb ajándékunk a szeretet legyen.

5. A kitartás margójára

A Coca-Cola karácsonyi reklámjai szerte a világon híresek, télapójuk jut először eszünkbe, ha el akarjuk képzelni magunk előtt a fehér szakállas jótevőt. A multicég idén is kitett magáért, és egy olyan karácsonyi filmet készített, amelynek végén szem nem marad szárazon. A történetben egy férfi átszeli a világot, hogy teljesítse kislánya kívánságát, és eljuttassa a levelét a Mikulásnak.

via Bien.hu

A figyelmetekbe ajánljuk