Karácsonyi románc netflix

4 karácsonyi Netflix-film, amit mindenképp meg kell nézned!

Decemberben szinte biztos, hogy egyre többen kerülünk az ünnep bűvkörébe, ha azonban még nem járt át teljesen a karácsony szelleme, érdemes megnézned ezeket a netflixes karácsonyi filmeket!


Karácsonyi románc

A streaming-platform egyik nagy 2022-es karácsonyi újdonsága Lindsay Lohan főszereplésével érkezik a Netflixre. Lohan egy frissen eljegyzett örökösnőt alakít, aki egy baleset következtében egy síparadicsomban rekedt.

A Karácsonyi románc az egyik a Netflixre érkező két exkluzív Lindsay Lohan-projekt közül. A másik produkció az előzetes tervek szerint az Irish Wish címet viseli, és 2023-ban kerül bemutatásra.

A szerelem illata

Egy reménytelenül szerelmes Los Angeles-i lány, Natalie (Nina Dobrev) beleszeret egy jóképű keleti parti srácba, Tagbe (Darren Barnet) egy társkereső alkalmazáson keresztül. A lány pedig úgy dönt, hogy meglepi őt az ünnepekkor és nála tölti a karácsonyt. Ám a várva várt nagy találkozás mégsem egészen úgy alakul, ahogy azt elképzelte. Rájön, hogy a férfi, akivel egész végig beszélgetett, áhított szerelmének gyerekkori barátja Josh (Jimmy O. Yang).

Karácsony veled

A karrierjét unalmasnak érző, kissé kiégett popsztár, Angelina (Aimee Garcia) megszökik, hogy teljesítse egy fiatal rajongója kívánságát egy New York-i kisvárosban, ahol nemcsak a karrierje újjáélesztéséhez talál inspirációt, hanem belebotlik az igaz szerelembe is. A nagy ó pedig nem más, mint Miguel, akit Freddie Prinz Jr. alakít.

A Jangle család karácsonya

A Jangle család karácsonya című családi-musicalt David E. Talbert írta és rendezte. Az életteli Cobbleton városkában játszódó történetben a híres játékkészítő mester, Jeronicus Jangle történetét követi nyomon. Amikor hűséges gyakornoka ellopja féltve őrzött alkotását, Jeronicus hasonlóan okos és leleményes unokáján és egy régen elfelejtett találmányon múlik, hogy begyógyítsák a régi sebeket és újraélesszék az elfeledett varázslatot. A főbb szerepekben az Oscar-díjas Forest Whitakert, az Emmy-díjas Keegan-Michael Key-t és Madalen Millst láthatjuk.

A figyelmetekbe ajánljuk