palackposta, palackba zárt levél üzenet

Palackba zárt üzenetet találtak, de egyből megbánták, hogy kinyitották

Palackba zárt rejtélyes üzenetek történeteivel már sokan találkozhattunk, bár leginkább a filmvásznon, hiszen kevesekkel fordul elő a valóságban, hogy éppen egy 200 éves küldemény keresztezze útjukat. A napokban azonban egy ausztrál pár egy különös üvegbe zárt levélre bukkant, amelynek kinyitása végül nem úgy sült el, ahogy arra számítottak.


Miután kinyitották az üveget és megpróbálták kiszedni az üzenetet, azonnal megbánták. Crystal és Rick a TikTokon osztották meg az esetről készült felvételt, amely azóta vírusszerűen terjed platformon – számolt be a Ladbible.

Ez is érdekelhet: A kínai állatkert munkatársai tagadják, hogy állatnak öltözött embereket alkalmaznának

A pár éppen kutyáikat sétáltatta egy észak-queenslandi tengerparton, amikor észrevették, ahogy egy átlátszó üveg a part felé sodródik.

Láttuk a palackot, amit a partra sodort a víz. Úgy néz ki, mintha üzenet lenne benne

– hallható a férfi a videóban.

@auslapourway

This was not a set up, it was a total accident. #FNQGeoffrey#ashes#ooops#soz#gatheredGeoffbackbinbottle#thrownbackout

Olvasd el ezt is! 500 ezer éves emberi faj nyomaira bukkantak egy lengyel barlangban

Miután kivették a vízből, látták, hogy az üvegben homokszerű anyag van. Úgy döntöttek, hogy ezt kiöntik palackból, mindezt azzal a céllal, hogy könnyebben hozzájussanak az üzenethez. A cetlit nehézkesnek bizonyult kihúzni, ezért Rick azt ajánlotta feleségének, hogy olvassák el az üvegen keresztül.

Miközben pedig Crystal elkezdte felolvasni a szöveget kiderült, hogy a homoknak vélt anyag igazából egy Joffrey nevű férfi hamva, akinek utolsó kívánsága az volt, hogy az óceánban folytassa „kalandjait".

A levélben a következő állt:

Ha megtalálják, kérem, dobják az üveget a kifelé tartó dagályba, hogy ott folytathassam az utamat.

A figyelmetekbe ajánljuk