kölyök németjuhász

Furcsa helyen találtak rá Lunára, a 10 hónapos németjuhászra – videó!

Játékosak, szeleburdik és futkároznak összevissza – talán így lehet a legjobban jellemezni a kölyökkutyákat, akik néha annyira belemerülnek a mókázásba, hogy még a gazdik szeme elől is eltűnnek. Így történt ez a 10 hónapos Lunával is, aki szerencsére hamarosan meg is került. Na, de hol? Az már egy másik kérdés.



Amikor Brian Spies 10 hónapos kutyája eltűnt, a gazda természetesen egyből keresni kezdte az állatot. A férfi még a barátait is segítségül hívta, velük fésülte át a környéket, az utcákat és a közelében lévő erdőt is. Annyira aggódott Luna épségéért, hogy végül már a pánik kerülgette.

Szerencsére azonban túl sokat nem kellett várniuk a viszontlátásra.

Ugyanis nagyjából 24 órával az állat eltűnését követően Spies telefonhívást kapott. A vonal másik végén egyik barátja hangját ismerte fel, aki közölte vele, hogy megtalálta Lunát.

A kutya egy fára mászott fel, ahol beszorult két ág közé – mindezt 8 méter magasan.

Éppen az úton mentem, és amikor egyszer balra néztem, hirtelen megláttam valamit a fán. Ezután már csak annyit tudtam mondani: »szent tehén, ez a kutya«

mesélte a megtaláló.

Ezt is olvasd el! 2050-re beszélhetnek hozzánk kiskedvenceink

Hogyan mászott fel Luna a fára? Ezt még ma sem tudja senki. A rejtély megoldása azonban kevésbé volt fontos, mintsem a tény, hogy végre megtalálták az elveszett négylábút. Spies megérkezett a helyszínre, és a munkáskocsijából egy hosszabbító létrát húzott elő, hogy felmásszon és megmentse házi kedvencét.

Szerencsére Luna teljesen jó állapotban volt. A kaland után kicsit fáradtan, de épségben tért haza. Ezzel együtt gazdája is megtanult egy fontos leckét:

Ha még egyszer eltéved, csak felfelé nézünk majd, mert már mi is tudjuk, hogy Luna képes fákra is felmászni.

A figyelmetekbe ajánljuk