kutya orra kilóg a kerítésen

Egyedül maradt a menhelyen Frito, de ez sem vette kedvét a játéktól – videó!

Egy Illionois államban található menhely minden évben Black Friday-kampányt hirdet, melynek célja, hogy a lehető legtöbb menhelyi állat szerető gazdára leljen. Az idei év különösen nagy siker volt – és bár ez lehetne ok a boldogságra, mégsem az, hiszen Frito egyedül maradt.


A Metro East Humane Society projektje kapcsán végül összesen 94 állatnak, köztük 65-ből 64 kutyának is találtak gazdát.

Nagyon örültünk az összes állatnak, amelyiknek sikerült örök otthont találnia, de tényleg mindenki eléggé csalódott volt, hogy Frito maradt az egyetlen. Mindannyian tudtuk, hogy mennyire különleges, ezért volt különösen bosszantó ezt átélni

nyilatkoztaAli Hillard, a program vezetője.

Hillard szerint Frito egy nagyon kedves kutya, ezért nagyon sajnálták, hogy senki sem jelentkezett érte. A két éves ebet október 20-án vette gondozásba a menhely, miután a Madison megyei állatgondozó és állatfelügyelet kóbor állatként befogta.

Mivel a napokban már nem volt kivel játszania, az egyedül maradt négylábú magányosan szaladgált a menhely udvarán. A TikTokon is közzétett videón látszódik, hogy Frito nem hajlandó csüggedni, kedve töretlen.

@metroeasthumanesociety

we 💙 an independent woman but someone pls come get this girl!!😭😭🏡 #fyp #blackfridaysale #feewaived #adoptdontshop #adoptme #dog #dogsoftiktok #dogtok #rescuedog #frito #oliviarodrigo #rescueanimals #rescuedismyfavoritebreed #rescuedogsoftiktok #adoptashelterpet #shelterdog #dogfriendly


Ezt is olvasd el! A legtöbb fajtatiszta kutya lehet, hogy valójában mégsem fajtatiszta?

A Metro East munkatársai bíznak abban, hogy a féktelenül vidám Frito hamarosan valóban megtalálja tökéletes gazdit:

Az ideális otthona ott lenne, ahol olyan kutyát keresnek, amely egyszerre édes, bújós és játékos. Szereti a többi kutyát, és jól kijön a gyerekekkel is!

A figyelmetekbe ajánljuk