Gladiátor után Napóleon: ekkor mutatják be Ridley Scott és Joaquin Phoenix új filmjét
Apple

Gladiátor után Napóleon: ekkor mutatják be Ridley Scott és Joaquin Phoenix új filmjét

Ridley Scott történelmi eposza november 22-én kerül a mozikba, majd egy meghatározatlan időpontban világszerte streamelhető lesz az Apple TV+-on.


A Sony Pictures az Apple-lel együttműködve fog részt venni a mozis forgalmazásban, Napóleon szerepében pedig Joaquin Phoenixet csodálhatjuk majd meg.

Phoenix korábban már dolgozott együtt Scott-tal a 2000-es Gladiátor című filmben. Az epikus csaták mellett a Napóleon és felesége, Josephine – akit Vanessa Kirby alakít – ingatag kapcsolatát is taglalja majd.

Ez is érdekelhet: 6 ókori Rómában játszódó film, amit mindenképp érdemes megnézni!

Az Apple egyre agresszívebben lép be a mozik világába, mivel a filmek ismertségének növelésével igyekszik erősíteni streaming szolgáltatását – ebben segít a multiplexben való megjelenés.

A cég állítólag akár 1 milliárd dollárt is elkölthet olyan filmekre, amelyek a mozikban debütálnak, mielőtt az Apple TV+-on landolnának. Az azonban nem világos, hogy a Napóleon mennyi ideig lesz látható kizárólag a nagyvásznon.

A Leonardo DiCaprio, Robert De Niro és Lily Gladstone főszereplésével készült Killers of the Flower Moonmellett az Apple finanszírozza az Argyll című Henry Cavill-kémthrillert, valamint a Ghosted című romantikus akció-kalandfilmet is, amelyben Chris Evans és Ana de Armas játsszák a főbb karaktereket.

Forrás: Variety

A figyelmetekbe ajánljuk