Martin Scorsese Leonardo DiCaprio

Ismét összeállt a nagy páros! Ekkor érkezik Scorsese és DiCaprio új filmje

Martin Scorsese Killers of the FlowerMoon című történelmi drámája, amely az olajban gazdag Osage törzs tagjainak meggyilkolásáról szól, október 20-án mutatkozik be a nagyközönség előtt.


Az Apple Original Films által gyártott Killers of the Flower Moon ezt követően egy meg nem határozott időpontban felkerül az Apple TV+-ra.

A Paramount Pictures és az Apple partnere lesz a film mozis megjelenésében, amelynek szereplőgárdájában megtalálható többek között az Oscar-díjas Leonardo DiCaprio, Robert De Niro és Brendan Fraser, valamint Jesse Plemons és Lily Gladstone is.

Ez is érdekelhet: Véletlen véletlen hátán – 7 világsztár, aki eredetileg nem akart színész lenni

A közreműködők névsora alapján a mozi várhatóan a díjátadó szezon egyik főszereplője lesz.

Scorsese, aki a Tégla című filmért Oscar-díjat kapott, és akit rendszeresen a legnagyobb filmesek közé sorolnak, az Eric Rothtal közösen írt forgatókönyv alapján rendezi a mozit.

A film David Grann azonos című bestsellerén alapul. A történet az 1920-as évek Oklahomájában játszódik, és az amerikai őslakosok tagjainak sorozatos meggyilkolását, valamint a brutális bűncselekmény-sorozatok FBI általi felderítését mutatja be.

A fesztiválozók még az ősz előtt bepillantást nyerhetnek a filmbe, mivel több forrás szerint a mozi várhatóan az idei Cannes-i Filmfesztiválon debütál majd.

Forrás: Variety

el\u0151fizet\u00e9s

NYEREMÉNYJÁTÉK! Fizess elő most a Hamu és Gyémánt magazinra, és legyen tied nyereménykönyveink egyike, vagy egy 2 főre, 2 éjszakára szóló wellnesshétvége a harkányi Dráva Hotelbe! Az előfizetői oldal eléréséhez kattints IDE, a játékszabályt pedig erre linkre kattintva éred el!

A figyelmetekbe ajánljuk