Vanessa Kirby

Vanessa Kirby

Ridley Scott lecseréli Napóleon-filmje főszereplőjét

Gondok akadtak az eredetileg kiválasztott színész beosztásával, már meg is van az utódja, aki szerepelt már magyar rendező kamerája előtt is.


Ridley Scott már gőzerővel készül következő filmjére, ami Napóleonról fog szólni Kitbag címmel, amiben Joaquin Phoenix fogja alakítani a legendás francia hadvezért. Eredetileg a film másik főszerepét Jodie Comer, a Megszállottak viadala sztárja alakította volna, aki Az utolsó párbajban nemrég már dolgozott a rendezővel. Most viszont a színésznő úgy döntött, hogy visszamondja a szerepet.

A hírek szerint a járvány okozta kellemetlenségek miatt bizonyos filmjeinek a forgatásai csúsznak, emiatt pedig az időbeosztásában sehogy se tudta volna befértetni Scott történelmi moziját, ha a tervezett időpontban kezdődik a forgatás. A produkció sokat nem teketóriázott, gyorsan meg is találták az utódját Jozefina császárné szerepére Vanessa Kirby személyében.

Ő nekünk, magyaroknak különösen ismerős lehet, hisz egy magyar rendező filmjéért jelölték nemrég Oscar-díjra, ő játszotta ugyanis Mundruczó KornélPieces of a Woman című alkotásának főszerepét. De emellett láthattuk korábban A Koronában is Margit snowdoni grófné szerepében, továbbá feltűnt a Halálos iramban: Hobbs és Shaw-ban is.

(Forrás: The A.V. Club)


A figyelmetekbe ajánljuk