Meghan Markle
Fotó: Getty Images/Max Mumby/Indigo

Meghan Markle máris visszatért régi szokásához, miután visszatértek az Egyesült Államokba

Ezen a héten Meghan Markle Issa Rae színésznőt és az Insecure alkotóját látta vendégül Archetypes című podcastjében.


Személyes beszélgetésük elején Sussex hercegnéje egy teljesen hétköznapi kérdést tett fel Issanak, amivel a két nő egy teljesen új témát indított el:

Kérsz kávét?

Issa erre azt válaszolta, hogy neki a víz is megfelel, mert nem akarja túlkávézni magát.

Vicces, én csak nemrég kezdtem el újra kávézni

− vallotta be Meghan.

Issat lenyűgözte ez a felfedezés, és megkérdezte, hogy eddig teán élt-e akkor.

Meghan egy határozott „nem”-mel hosszabbította meg a rejtélyt. Majd megerősítette, hogy nem ivott sem kávét, sem teát a férjével, Harry herceggel az Egyesült Királyságban töltött idő alatt.

Nem is gondoltam rá. Amikor a Suits forgatásán voltam egész nap, minden nap Nespresso volt, aztán az Egyesült Királyságban nem igazán ittam, nem is gondoltam rá.

Majd Issa feltette Meghannak azt a kérdést, amit mindannyian feltettünk már magunkban:

Szóval mi késztetett arra, hogy visszatérj hozzá?

Meghan lelkesen válaszolt:

Ez egy nagyszerű kérdés! Azt hiszem, hogy az élet kezdett visszatérni a rendes kerékvágásba, és így elkezdtek jönni a vendégek, és a találkozók, ahol megkérdezik, hogy kérek-e kávét, és akkor én úgy éreztem, talán csatlakoznom kellene hozzájuk.

Issa ezután elmondta neki, hogy ő is szereti az ízét és a kávéivás a mindennapi rutinja része. Meghan egyetértett vele, hogy ez egy rituálé.

Meghan Markle a Suits forgat\u00e1s\u00e1n

Fotó: Getty Images/Christos Kalohoridis/NBCU Photo Bank/NBCUniversal

Nem ez az első alkalom, hogy Meghan beavat minket néhány egészségesebb szokásába, melyek napról napra fenntartják őt. Amikor még élt a The Tig című életmódblogja, Meghan elárulta, hogy a védikus meditációt azután kezdte el gyakorolni, hogy Santa Monicában találkozott Light Watkins spirituális vezetővel.

A múlt héten volt egyéves a meditációval való kapcsolatom évfordulója − ez valami, amit eleinte végtelenül ijesztőnek találtam (a gondolatok elterelését, az esetleges unalmat), de hamarosan olyan csend lett bennem, ami megrengette a világomat

− írta akkor Meghan, majd hozzátette:

Nem tudom megmondani, miért és hogyan, de annyit elárulok, hogy egyszerűen boldogabb vagyok. És ehhez a meditációnak sok köze van.

Hogy Meghan még mindig gyakorolja-e a védikus meditációt, nem tudni, de az biztos, hogy jelenleg nagyon élvezetes podcast-epizódokat készít, a legutóbbi rész fentebb hallgatható.

Forrás: Marie Claire


A figyelmetekbe ajánljuk